Dionne (13 jaar) in

Mijn stiefmoeder en moeder doen samen de planning

Hallo allemaal. Ik ben Dionne en ik heb gescheiden ouders. Mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik 5 ben, maar sinds mijn 4e jaar woont mijn vader ergens anders. Ik had er vroeger veel problemen mee, omdat mijn vader en moeder allebei een nieuwe liefde hebben, en ik ze op dat moment nog niet mocht. Ik mag mijn stiefvader nog steeds niet, maar mijn stiefmoeder wel. Na lang geruzied te hebben ben ik eruit gekomen. Ze probeert me alleen maar te helpen. Wat verder heel erg fijn is, is dat mijn ouder gewoon contact met elkaar hebben. Mijn Stiefmoeder en moeder maken zelfs onze planning! Niet omdat ze mijn vader niet kan uitstaan, maar omdat ze een goed verband met elkaar hebben. Mensen vinden het tegenwoordig raar dat mijn ouders contact hebben en dat ik bij allebei mijn ouders woon.

Een tip voor alle ouder;
Blijf normaal met elkaar communiceren… daar wordt het kind en jijzelf blijer van. Want dat vindt ik ook belangrijk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jonathan
jonathan
7 jaren geleden

Hoi Dionne,

Wat heerlijk om te lezen dat jouw moeder en stiefmoeder goed met elkaar kunnen opschieten. De positiviteit is goed voor iedereen.
Uit eigen ervaring kan ik ok spreken van gescheiden ouders die elkaar nog spreken.
Ik hoop dat vele ouders jouw tip zullen lezen.

Groeten Jonathan

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Dionne,

Wat een goede tip! En wat ontzettend fijn dat jouw ouders stiefmoeder goed met elkaar overweg kunnen. Dat zal vast heel erg helpen.

Groetjes Nicoline