Vera (10) in

Mijn stiefmoeder

Mijn stief moeder is echt een kreng!
Ze doet altijd heel lief en zo maar eigenlijk als je haar goed kent begrijp je wat ik bedoel.
Als wij (ik en mijn broertje) dingen niet goed genoeg opruimen dan gooit ze het of in de prullen bak of ze gooit het in de tuin of ze verstop onze spullen.
Je wil niet weten hoe stom dit is soms verstopt ze mijn schoenen terwel ik ze goed heb opgeruimd en mijn vader doet blind mee.
We moet heel veel takjes doen.
We moeten zelf het halfje huis stof zuigen en we hebben een groot huis!
Het enige leuke aan haar is dat ze bijna nooit nee zegt en voorleest maar dat is het.

Groetjes Vera

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
aaiesha
1 jaar geleden

nou ik vindt dat ze niet zo streng is maar ik kan er nog niet zo goed om gaan met de scheiding van me ouders wat moet ik nu doen groetjes Aaiesha

Danee
2 jaren geleden

Hoi Vera

Wat vervelend zeg dat dit bij jullie gebeurd

Sanne
2 jaren geleden

Hee Vera! Wat je zegt herken ik zo! Ik vond mijn stiefmoeder vroeger ook echt een kreng! Nu ik het typ voel ik pas hoe erg dat oplucht, jij kan dus eigenlijk nu al veel beter je gevoelens uiten dan heel veel mensen, super knap! Wat super stom dat ze dat allemaal doet en dat je het gevoel hebt dat je vader meedoet zeg. Vergeten zij dan nooit iets op te ruimen? Misschien zou je eens de schoenen van je vader kunnen verstoppen als hij ze niet heeft opgeruimd, of z’n jas die hij over de stoel gooit in plaats… Lees verder »

britt
2 jaren geleden

wat vervelend ik denk dat je haar daar op aan moet spreken ik weet wat je mee maakt mijn stiefmoeder is ook zo en kiest altijd de kant van mijn broers – ( tip) —–> ikzou haar daar op aan spreekt of het tegen iemand zeggen als je het zelf niet durft

Nina
2 jaren geleden

Hee Vera, Goed dat je een berichtje hebt geplaatst! Wat vervelend dat je je zo voelt over je stiefmoeder. Het is ook wel super irritant en oneerlijk dat ze je spullen weggooit of verstopt als je ze niet goed opruimt. Je zegt ook dat je vader blind mee doet, dat klinkt naar zeg! Toen ik jouw leeftijd was had ik ook een stiefmoeder die ik niet leuk vond. Ik kreeg ook opeens veel meer taken en ze deed heel gemeen als ik iets niet goed deed. Mijn vader zei daar toen ook nooit iets van, dat vond ik echt niet… Lees verder »