Emma (9 jaar) in

Mijn papa

Ik wil dat mijn papa gewoon naar mijn school kan komen. Ik wil dan ook een knuffel. Maar dan moet hij geen vrouwenkleren dragen. Daar wordt ik mee gepest. Ik wil dat papa weer een man is. Ik wil wil MIJN papa terug.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
XOXOanoniempjeXOXO
XOXOanoniempjeXOXO
9 jaren geleden

Heeiiiii Emma super stom dat je vader vrouwenkleding draagt ik ben dan misschien wat ouder maar i k zal het net zo stom vinden als jou

praat erover met je vader misschien wil hij zich dan veranderen

ik hoor graag van je doeeii

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi Emma, Wat lijkt me dat gek zeg, als je papa vrouwenkleding draagt. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je daar aan moet wennen en dat je het niet zo leuk vind. Vooral niet het pesten op school. Dat doet pijn want het is wel jouw papa. Ik denk dat Florentine gelijk heeft. Misschien kan je aan jouw papa vragen of hij wilt uitleggen waarom hij vrouwkleding draagt. En misschien kan hij dit ook uitleggen aan de klas zodat jouw klas ook beter begrijpt waarom jouw vader vrouwen kleding draagt. Of misschien hebben jouw papa en de juf/meester daar… Lees verder »

Florentine
Florentine
9 jaren geleden

Hee Emma, Ik kan me voorstellen dat jij het op deze manier niet leuk vind dat jou papa vrouwenkleding draagt. Jouw papa doet dit alleen niet zomaar. Mijn advies zou zijn dat je aan hem gaat vragen of hij aan jou kan uitleggen waarom hij vrouwenkleding draagt. En dan kan je hem ook vragen of hij jou kan helpen om te zorgen dat jij niet meer gepest word. Misschien kan hij een keer in jou klas vertellen waarom hij vrouwenkleding draagt, dan kunnen jou klasgenoten ook beter begrijpen waarom jou papa doet zoals hij doet. Ik vind het zelf heel… Lees verder »