Fleur (16) in

Mijn ouders zijn net gescheiden

Hoi, mijn ouders zijn net gescheiden en vind het heel lastig om hier mee om te gaan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evy
Evy
1 jaar geleden

Hey Fleur,
Ik heb het net ook meegemaakt..
Ik heb heel veel begrip voor je!
Heel veel sterkte!
Liefs Evy

Robin
1 jaar geleden

Hee Fleur, wil je vertellen wat je er precies lastig aan vindt? Ik kan het me goed voorstellen in ieder geval. Ik vond het zelf ook lastig om ermee om te gaan. Er gingen allerlei gedachtes en gevoelens door me heen die ik niet goed kon plaatsen. Herken je dat? Weet dat dit heel normaal is en dat die gevoelens er gewoon mogen zijn! Het is ook lastig als je ouders gaan scheiden! Ik vond het ook heel moeilijk om erover te praten, maar dat had me denk ik wel heel goed kunnen helpen (ik ben nu 25). Hoe heb… Lees verder »

Rohini
1 jaar geleden

Dag Fleur,

dankjewel voor het plaatsen van een berichtje op dit forum! Delen dat je dit lastig vindt is de eerste stap, en ik ben blij voor je dat je die hebt genomen. Het is heel logisch dat je hier moeite mee hebt, het is een grote verandering en het is pas geleden gebeurd. Kun je misschien wat meer vertellen over wat je lastig vindt?

Groetjes,
Rohini (zij/haar)

Naomi
1 jaar geleden

Hey Fleur, Wat ontzettend rot dat je ouders pas geleden gescheiden zijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het lastig vindt om hiermee om te gaan. Ik ben blij dat je dit forum gevonden hebt, om je verhaal te delen! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik twaalf was. Dit kwam voor mij toen best wel onverwachts. Hoe is dit voor jou? Wat ik vooral moeilijk vond was het opeens hebben van twee huizen en alle veranderingen die daarbij kwamen kijken. Wat vind jij het lastigste aan de scheiding van je ouders? Ik heb in de tijd dat mijn… Lees verder »