Kyra (14) in

Mijn ouders zijn het niet eens met elkaar

Ik heb sinds me 4 de gescheiden ouders en ben nu 14 en hebben ruzie over dat ik in t donker niet naar buiten mag maar van me moeder wel iemand zag me buiten en had me vader geappt erover en nu moet ik van di tot vr bij hem zitten en dan ook slapen vanaf vrijdag tot zondag waar ik geen zin in heb en me ouders kunnen niet normaal praten erover hebben jullie tips ?? En ook over in t donker buiten bedankt alvast groetjes Kyra.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Saar
3 maanden geleden

Hi Kyra, Wat fijn dat je het forum gevonden hebt!   Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vindt wanneer je ouders het niet eens zijn met elkaar. Het kan frustrerend zijn als ze er niet samen uit kunnen komen. Ik heb zelf ook wel eens gehad dat mijn ouders niet dezelfde mening hadden over bepaalde zaken. Ik vond dat ook heel vervelend.   Ik zie dat Dion al op jou heeft gereageerd. Dat zijn ook tips die ik zelf had gegeven, omdat die voor mij toen ook hebben geholpen vroeger. Ik hoop dat ze jou ook kunnen… Lees verder »

Dion
3 maanden geleden

Hoi Kyra, Wat vervelend om dit te horen. Goed dat je hier deze vraag stelt. Verschillende regels bij je ouders is ook erg lastig. Zelf vond ik het ook altijd moeilijk als ik iets wel mocht bij de ene ouder en niet bij de andere ouder. Het voelde alsof opeen dan bij de ouder waar iets niet mocht je minder vrijheid had. Het is ook erg naar dat je ouders hier niet goed met elkaar over kunnen praten, dan blijft het voor jou ook lastig. Helaas valt het feit dat je ouders niet goed met elkaar kunnen praten waarschijnlijk niet… Lees verder »