A. (8) in

Mijn ouders zijn gescheiden

Hallo ik vind het niet fijn dat mijn moeder en vader zijn gescheiden. maar ik heb geluk want ze zijn nu weer vrienden maar niet altijd en dan gaan ze vechten en dan uitschelden. Ik ben meer verwend om bij mijn moeder te blijven dan bij mijn vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liam
9 maanden geleden

Hey, ik vind het goed van je dat je dit durft te vragen. Ik begrijp zelf heel goed wat je voelt, want mijn ouders zijn al heel lang gescheiden, en hebben soms nog steeds ruzie, en dat vind ik zeker niet fijn. Wat mij heel erg hielp bij deze situatie is om er gewoon niet aan te denken, gewoon even naar een rustige plek gaan als je doorhebt dat ze gaan vechten, en een beetje je eigen ding doen, iets dat je leuk vindt bijvoorbeeld. Dat raad ik aan om te doen, want die ruzies tussen je ouders kan je… Lees verder »

Sanne
9 maanden geleden

Heyy! Wat fijn om te horen dat je ouders nu vrienden zijn! Mijn vader en moeder zijn ook vrienden alleen soms maken ze nog ruzie over de app. Vroeger hebben zij wel eens ruzie gehad waar ik bij was, toen ben ik boos geworden en heb ik gezegd dat ze geen ruzie mogen maken waar wij bij waren. Sindsdien is er ook geen ruzie meer geweest! Ik hoop dat de ruzie bij jou dan ook snel overgaan want dat is niet erg fijn!

Fien
9 maanden geleden

Lieve A., allereerst wat goed dat je een vraag hebt gesteld op het forum van Villa Pinedo! Dat vind ik heel erg stoer van je. En ik snap volledig hoe je je voelt. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik 8 jaar oud was, en dan konden ze ook wel eens ruzie maken. Ik kon daar erg verdrietig om worden. Als ik merkte dat ik verdrietig werd, probeerde ik er met iemand over te praten. Denk aan een vriendinnetje of mijn juf. Dan konden ze mij troosten of afleiden. Ik praatte er ook met mijn mama en papa over, zodat… Lees verder »