Caela (10 jaar) in

Mijn ouders vechten

Hoi mijn naam is Caela ik heb gescheiden ouders (best logisch).Ze zijn al meer dan een jaar gescheiden maar toch heb ik er moeite mee ik ben daarvoor al naar de pschygoloog gegaan .maar omdat mijn moeder ging verhuizen moest ze ook haar spullen mee maar dat wou mijn vader niet uitendeijk waren ze aan het vechten daardoor moet ik alles steeds regelen ik word er gek van.Caela vraag dit aan je moeder Caela dat aan je vader . ik heb een vraag :wat moet ik doen of zeggen zodat ik niet meer het slaafje achtig ben?groetjes : Caela

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lola
Lola
7 jaren geleden

Hoi ik ben lola ik ben 11 jaar. Mijn ouderd zijn al 8 jaar geschieden.dan denk je zeker dan ben je tog al gewend nou nee Je went er nooit aan mijn moeder heeft een vriend en haar dochter is 16 en heeft er nog steeds vedriet van maarhet gaat nu over mij Ik zit hier omdat ik niet bij mijn vadet wilt slapen hij had een soortvan alchol probleem hij was elk weekend dronken en viel vaak was snel moe en gooide somige dingen kapot soms was hij vrolijk meestal moest ik al om 8 uur naar bed op… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Caela,

Wat een vervelende situatie waar je in zit!
Je kan gewoon tegen je ouders zeggen dat je er niet meer tussen in wil zitten want het is niet iouw taak!!!
Als je het heel eng vindt om dit tegen je ouders te zeggen, dan kan je ook een brief schrijven. Dat is vaak makkelijker en komt beter over!
Probeer goed met ze te praten en goed duidelijk te maken dat je er echt moeite mee hebt!

Succes!
Groetjes Nicoline