Maya (14) in

Mijn ouders kunnen zien wat ik op mijn telefoon doe

Hai hai, mijn ouders zijn al zo lang als ik kan herinneren uit elkaar, heb hier veel moeite mee gehad in het verleden, nu heeft mijn moeder een nieuwe vriend en mn vader zie ik bijna nooit. Alleen vind ik een beetje raar dat mijn ouders (moeder en stiefvader) alles kunnen zien wat ik op mijn telefoon doe. Bijvoorbeeld welke app ik het meeste bezig ben of wat voor apps ik download of als ik ergens inlog met mijn emailadres. Ze hebben ook een lock op een bepaalde tijd dat mijn telefoon niks meer kan behalve bellen. Ze worden ook steeds boos als ik mijn huiswerk niet heb gemaakt en als ik een slecht cijfer heb is het mijn eigen schuld terwijl zij mijn hoofd bezighouden met wat ik wel en niet mag, ik kan me slecht concentreren en wil mezelf soms pijn doen. Mijn moeder wilt ook nog eens dat ik met een jongen ga die ik niet eens leuk vind! Ik weet niet wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
12 dagen geleden

Hey lieve Maya, wat fijn dat je het forum hebt gevonden en dat je hier je verhaal deelt, dat is super knap van je! Wat vervelend om te lezen dat je door deze situatie last hebt van het slechte concentreren en dat je niet meer weet wat je moet doen. Je geeft aan dat je bepaalde regels hebt om je telefoon te gebruiken en dat je ouders eigenlijk alles kunnen zien wat je doet, is dit altijd zo geweest of hebben ze dit gedaan toen je bijvoorbeeld wat mindere cijfers haalde op school? Ik kan mij voorstellen dat het niet… Lees verder »

Justine
13 dagen geleden

Hoi! Wat goed dat je dit deelt, wat een vervelende situatie! Ik kan het begrijpen dat het vervelend is dat je ouders kunnen zien wat je doet! Zelf heb ik dit niet meegemaakt… misschien kan je het met ze erover hebben? Ik zal ook met iemand praten zodat je je hart kan luchten bij iemand. Bijvoorbeeld je vrienden! Over huiswerk niet maken kan ik het ergens wel begrijpen omdat dat niet handig is met je school. Maar ik snap jou ook wel.