Anoniem (10) in

Mijn ouders hebben vaak ruzie

Hoi ik heb het heel moeilijk elke keer als men ouders bij elkaar zijn hebben ze vaak ruzie ik vind dat heel moeilijk hebben jullie misschien nog wat tips??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Adriana
3 maanden geleden

Hoi,
Vervelend dat je ouders altijd ruzie maken.
Misschien kan je ze uitleggen dat je dat niet fijn vindt. En vragen of ze geen ruzie meer willen maken. Omdat jij dat niet fijn vindt. Misschien stoppen ze dan of wordt het in elk geval minder.
Doei

Tommy
3 maanden geleden

Probeer het te negeren en focus je op school vrienden en familie. Je moet hun problemen achter je later en je der niet mee bemoeien want dat maakt je steeds meer depri. Ik spreek uit ervaring.

Hella
4 maanden geleden

Hoi,
Ik heb dit zelf ook een tijd gehad.
Het klinkt misschien egoïstisch maar je kunt altijd voor jezelf kiezen.
Als jij het moeilijk vind kun je dat altijd aangeven…
Als dat allemaal niet helpt kun je altijd weglopen.
❤️

Astrid
Astrid
4 maanden geleden

Hoi! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden en dat je je vraag stelt! Wat je vertelt, dat als je ouders samen zijn dat ze ruzie hebben, is voor mij ook heel herkenbaar. Ze doen dan bijvoorbeeld niet leuk naar elkaar toe en daar zijn wij als kind getuige van 🙁 Het is niet leuk om te zien dat je ouders ruzie hebben en dat wil je ook liever niet zien. Misschien weten zij niet dat dit voor ons als kind een grote impact heeft, zou je aan ze kunnen vragen of ze dat niet willen doen of in… Lees verder »

Jacqueline
4 maanden geleden

Hoi, wat fijn dat je het form hebt gevonden en super knap dat je om advies vraagt. Ik heb zelf ook veel ervaring mee gehad dat mijn ouders ruzie hadden en wat mij altijd hielp was om te ruimte uit te gaan als ze ruzie hadden en dan wat doen wat ik leuk vond zoals film kijken, lezen, tekenen of bellen met mijn beste vriendin. De ruzie mee maken van je ouders is niet leuk en dat begrijp ik goed. Ik hoop dat je iets hebt aan deze tips en je hoeft nooit bang te zijn om te vragen voor… Lees verder »

Romy
4 maanden geleden

Hi anoniem, Wat vervelend om te horen dat je ouders zo vaak ruzie hebben. Mijn ouders hebben na hun scheiding ook wel eens ruzie gemaakt met elkaar waar ik bij was, en dat is helemaal niet leuk! Dus ik kan me goed voorstellen hoe je je voelt. Helaas is het zo dat ouders wel eens ruzie met elkaar maken, en daar kan jij helemaal niks aan doen. Probeer goed te onthouden dat het niet aan jou ligt! Wat je wel kan doen is tegen papa en mama vertellen dat je het niet fijn vind als zij ruzie maken waar jij… Lees verder »