boaz (8) in

Mijn ouders hebben ruzie

mijn ouders hebben ruzie. mijn vader heeft ontdekt dat mijn moeder gevoelens heeft voor een andere man en sinds dat zitten ze in ruzie. ik weet niet hoe het verder moet. ik ben de jongste van de drie, maar ik weet hierover het meest. ik hoorde mijn vader zeggen: ‘ of je kiest voor mij, of je kiest voor hem.’ en: ‘ je hebt tot maandag anders ben ik weg.’ ik ben radeloos en ik wil weten of ik tips kan krijgen.
alvast bedankt.
boaz

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liselot
9 dagen geleden

Hoi Boaz! Ik vind het super goed van jou dat je je vraag hier stelt, dat is echt knap van je. Het klinkt echt niet fijn wat je schrijft. Het is super vervelend als je ouders ruzie maken, en het is ook heel lastig als je je vader dat soort dingen hoort zeggen. Je vertelt ook dat jij de jongste bent en er het meest van weet, dat moet ook vervelend voelen voor jou. Ik weet precies hoe je je voelt, want mijn (stief)ouders maakten ook vaak ruzie thuis, en ik ging dan altijd bovenaan de trap zitten om te… Lees verder »

Pien
23 dagen geleden

Hey Boaz, Pien hier! Wat fijn dat jij Villa Pinedo hebt gevonden en dat je iets hebt geschreven over wat er in jouw hoofd en hart omgaat. Mijn ouders zijn ook gescheiden en ze hadden veel ruzie in die periode, nu hebben ze geen contact meer. Dat is opzich fijn, omdat het rustig is, maar soms vind ik het ook verdrietig dat ze niet meer fijn met elkaar kunnen omgaan. Ik kan mij daarom goed voorstellen dat deze situatie voor jou ook erg ingewikkeld is. Zelf ben ik ook de jongste van drie kinderen en ik voelde mij tijdens en… Lees verder »

Adriana
25 dagen geleden

Hoi Boaz, Stom dat je ouders gaan scheiden. Die van mij zijn al iets langer dan een jaar gescheiden en ik ben nu wel gewend aan de scheiding. Ik snap dat je nu niet weet wat je moet doen. Dat had ik ook. Kan je er met iemand misschien over praten? Met een familielid of een vriend? Als je het met iemand anders deelt voel je je vaak beter. Mijn vader heeft nu ook een vriendin. Die vind ik best wel aardig. En die vriendin van mijn vader heeft ook een dochter en we vinden elkaar alle twee aardig. Je… Lees verder »