Carice (10) in

Mijn ouders gaan slecht met elkaar om

Hiii ik ben Carice
Ik vind het echt stom dat men ouders zo slecht met elkaar om gaan men broer maakte eerst altijd grapjes over dat wij de bootschapper zouden worden maar ik heb een gevoel dat dat werkelijkheid is geworden ik wil het met ze er over hebben maar ik heb het gevoel dat dat niet kan
WAT MOET IK DOEN????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mila
6 maanden geleden

Misschien kan je tegen je ouders zeggen dat je het niet fijn vindt wat ze doen

Mila
6 maanden geleden

O jammer srry ik weet niet wat je moet doen maar ik heb ongeveer dezelfde situatie als jou

Nienke
6 maanden geleden

Hoi Carice! Wat vervelend dat je ouders zo met elkaar omgaan zeg.. En al helemaal als jij en je broer je als ‘boodschapper’ voelen. Ik denk dat je hiermee bedoelt dat ze tegen jullie vervelend over elkaar praten of iets door moeten geven aan de ander? Dit herken ik wel van toen ik nog thuis woonde. Het kan dan voelen alsof je er tussenin staat en je wilt geen kant kiezen! Want het zijn allebei je ouders. Knap dat je al zelf bedenkt dat het goed zou zijn erover te praten met ze. Misschien hebben ze niet zo door dat… Lees verder »

Zoë
6 maanden geleden

Hey Carice, Wat goed dat je je vraag stelt. Ik begrijp je situatie heel goed. Mijn ouders vonden het ook moeilijk om met elkaar om te gaan. Ook vertelde mijn vader wel eens dat ik iets moest door geven aan mama zodat mijn ouders geen contact met elkaar zouden krijgen. Het is goed om te weten dat dit niet jouw taak is. Ik snap dat je het moeilijk vind om dit niet te sprake te brengen. Ik denk wel dat het jou en je broertje gaat helpen door dit bespreekbaar te maken. Zo kunnen je ouders rekening houden met jou… Lees verder »

Julia
6 maanden geleden

Lieve Carice, Wat fijn dat je je vraag stelt op het forum. Dat klinkt als een vervelende situatie voor jou en je broer. Ik herken je verhaal, ik werd er ook verdrietig van toen mijn ouders slecht met elkaar om gingen. Zeker als jij als boodschapper wordt gebruikt is dat erg lastig en niet de bedoeling. Jij bent niet verantwoordelijk voor hoe je ouders met elkaar omgaan! Ik kan me voorstellen dat je met je ouders wil praten over deze situatie. Wil je vertellen waarom je het gevoel hebt dat je hier niet over kan praten? Het kan moeilijk zijn… Lees verder »

Puck
6 maanden geleden

Heyy ik ben puck en ik heb het ook half maar weet je wat ik altijd doe als het zo is . ik zeg tegen mezelf puck het is niet erg .maar als Je vind dat het te vaak gebeurt moet je tegen je ouder zegen wat je er van vind .miss helpt dat