Tessa (12) in

Mijn moeder

Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 4 was en ik ga om de week naar mijn vader maar nu ik 12 ben kwam ik erachter dat mijn moeder veel dingen heel erg heeft opgelost en ze houd van sterke drank ze is ooit zo dronken geweest dat we de politie moesten bellen ik wou vragen hoe moet ik hier nu mee om gaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hi Tessa, Fijn dat wij jou mogen helpen! Wat ontzettend rot dat je een keer de politie hebt moeten bellen, omdat het niet goed ging met je moeder. Ik kan me voorstellen dat je daarvan bent geschrokken en dat je bang bent dat het nog eens gebeurt. Soms maken volwassen mensen keuzes die niet zo slim zijn. Dit doen ze, omdat ze verdrietig of boos zijn en niet goed weten hoe ze het moeten oplossen. Achteraf bedenken ze dan dat het totaal niet slim is wat ze hebben gedaan en hebben ze er soms spijt van. Misschien is dit bij… Lees verder »

Nils
Nils
7 jaren geleden

Lieve Tessa,

Wat ontzettend vervelend voor je en super goed dat je er een berichtje over schrijft!

Ik denk dat het erg belangrijk is om met iemand die je goed vertrouwt te praten over wat je allemaal hebt meemaakt; misschien iemand uit je familie, maar het kan ook bijvoorbeeld een juf of meester zijn van je school. Iemand waar jij je prettig bij voelt om het te vertellen.

Heel veel sterkte Tessa!