anna (14 jaar) in

Mijn moeder wil scheiden

nou ik heb een vraag mijn moeder wil graag scheiden want ze heeft een andere vriend alleen mijn vader heeft me vandaag verteld dat die vriend niet een goede vriend voor me moeder is en ik heb die vriend zelf al wel ontmoet. ik vind hem erg aardig alleen mijn vader zegt dat hij erge dingen heeft gedaan en gaat doen bij m’n moeder omdat hij volgens mijn vader op mijn moeders geld uit is en ik weet dus niet wat ik moet doen want ik heb het met mijn vader besproken en ik vind dat me vader de dingen aan mijn moeder moet vertellen en me vader heeft ook bewijzen van wat hij gedaan heeft alleen mijn vader wil het niet tegen mijn moeder zeggen dus wat moet ik doen ? en mijn vader wil mijn moeder heel graag terug en ik vind dat dit nog de enigste kans is voor mijn vader om mijn moeder terug te krijgen. en ik voel me nu erg rot want ik heb niemand waarmee ik hier over kan praten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
pim
pim
8 jaren geleden

Beste Anna, Wat kan het toch ingewikkeld zijn he. Het kan zijn dat je vader van alles uit de kast wil halen zodat je moeder bij je vader blijft, het kan dus zijn dat hij dingen gaat verzinnen over de nieuwe vriend van je moeder. Het kan ook egt waar zijn, en daarom is het belangrijk dat je vader alles aan je moeder verteld wat hij heet. Hopelijk kunnen ze samen dan met een oplossing komen. Als hij het niet doet mij jij het er met je moeder een keer er rustig over hebben. Dit kan heel lastig zijn voor… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi Anna, Bedankt voor je bericht! Ik hoop dat wij kunnen helpen. Ik begrijp dat het een lastige situatie is en dat je misschien het gevoel hebt dat je moet kiezen. Goed dat je al met je vader hebt gepraat! Ik zou hem nog één keer goed duidelijk maken dat jij het heel fijn vindt als hij met je moeder zou praten. Als je je moeder (meer) vertrouwt kan je ook tegen haar vertellen wat je dwars zit. Je kan natuurlijk ook aan een andere volwassene hulp vragen, iemand op school bijvoorbeeld. Voor nu zou ik je moeder ook laten… Lees verder »