roos (8) in

Mijn moeder was heel boos

Hallo, mijn moeder was heel boos op mij omdat ik paaseieren mee had die ik van mijn vader had gekregen. Die dag daarna was ik naar juf gegaan daar mocht ik mee praten, en toen had juf dat naar mijn moeder gestuurd. Die volgende dag zei mijn moeder iets raars ze zei dat ik niet meer zo met juf mocht praten 😭 hebben jullie tips? Ik moet morgen weer naar mijn moeder en dat vindt ik best wel spannend.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
13 dagen geleden

Hey lieve Roos, wat fijn dat je hier je vraag hebt gesteld. Vervelend om te lezen dat je het spannend vindt om weer naar je moeder te gaan, maar ik kan het wel heel goed begrijpen. Je laat weten dat je met de juf hebt gepraat, maar dat je moeder hier wat raar op reageerde voor jou gevoel. Heel goed dat je het tegen iemand hebt kunnen vertellen en ik denk dat dit ook heel erg goed is om te doen. Wist je dat we bij Villa Pinedo ook Buddy’s hebben waar je mee kan kletsen? Deze Buddy’s hebben zelf… Lees verder »

Pleun
16 dagen geleden

Hey Roos! Ik kan me voorstellen dat je het spannend vond om weer naar je moeder te gaan. Hoe is dat gegaan? Ik vind het knap dat je met de juf hebt gepraat, hoe vond je het om met de juf te praten? En had je ook aan mama gevraagd waarom zij zo boos was over de paaseieren? Ik denk dat het heel goed is om met iemand te kunnen praten over thuis, papa & mama en de scheiding; want soms kan dat best lastig zijn alemaal! Misschien kan je eens tegen mama zeggen dat je het fijn vind om… Lees verder »