laat mij met rust (15 jaar) in

Mijn moeder stookt

mijn ouders zijn gescheiden. en mijn moeder kan het niet accepteren dat mijn vader gelukkig is. ze stookt steeds tussen mij en mijn vader en zijn nieuwe vrouw. wij zijn nu 3 jaar verder en het houd niet op. kan zij misschien hulp zoeken? Ik vind haar zielig maar hou ook heel veel van mijn vader. natuurlijk vind ik het niet leuk dat ze gescheiden zijn maar in ruzie leven gaat toch niet. maar nu lijkt het door mijn moeder dat zij nog steeds van ruzie houd. ik ben er moe van.. is dit normaal?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Suus
Suus
7 jaren geleden

Hoi,
Ik snap je helemaal. Ik weet niet wat de goede manier is om het te laten stoppen, maar ik zou dreigen dat ik bij m’n vader zou gaan wonen als ik jou was. Ze houdt namelijk te veel van jou om je zomaar achter te laten! Heel erg veel sterkte hiermee!!
XXX suus

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo,

Ik vind het goed van jou dat je zo volwassenen over deze situatie denkt. Misschien moet je eens een gesprek aangaan met haar en vertellen dat zij nu verder moet gaan met haar eigrn leven.

Ik hoop dat dit werking heeft. Verl liefs,

Anne

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je bericht. Ik vind het knap dat je er zo in staat. En ik vind het heel normaal dat je helemaal klaar met de ruzies bent, heb je dit al eens tegen je moeder gezegd? Misschien kan je haar een keer vertellen wat jíj er nou precies van vindt. Dan kan je ook zeggen dat als ze zo blijft doen, ze misschien hulp moet zoeken. Ik hoop dat ze de scheiding meer gaat verwerken, en dat jij haar kan helpen. Maar je kan ook altijd hulp aan een andere volwassene vragen, jij bent natuurlijk niet verantwoordelijk voor… Lees verder »