sarosh (10 jaar) in

Mijn moeder is niet goed bezig

hoi ik ben sarosh

mijn ouders zijn gescheiden.
en mijn moeder is niet goed bezig.
want mijn moeder liegt heel veel.
en mijn vader daar wil ik blijven
maar alleen mijn moeder houd me tegen.
omdat ik alleen zaterdag en zondag mag gaan naar mijn vader. en ik mag mijn vader alleen maar 2 keer per week
bellen.ik wil alleen bij mijn vader blijven.
want mijn moeder maakt me in de war.
en als ik bij me vader ben kan ik alles vertellen.
daar door raakt me hoofd leeg.
en mijn moeder wilt mij ompraten.
en mijn zusje die is makkelijk om te praten.
ze is super aardig tegen over mij en mijn vader.
ik kan echt niet zonder mijn vader. en mijn mobiel wordt telkens afgepakt door mijn moeder.
en bij mijn vader mag ik normaal mijn mobiel gebruiken om games te spelen, om mijn familie te bellen om met mijn vrienden te spelen.en mijn moeder die is maar bezig op haar mobiel.en dan zit ik maar op de bank en kijken hoe
mijn moeder op haar mobiel zit.en ze heeft geen aandacht voor ons.en ze schreeuwt heel veel. en soms geef ze geen eten aan ons voor het slapen gaan.
en mijn zusje die is al een beetje omgepraat.
ik probeer haar van daar weg te krijgen en het is nog niet gelukt omdat ze 7jaar is ik maak zorgen om mijn zusje. dus mijn moeder is stom bezig bedankt voor het lezen. hebben jullie nog tips ik ben heel erg bang voor mijn moeder.

groetjes sarosh

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sherry
Sherry
7 jaren geleden

Hoi Sarosh, Ik las jouw verhaal en het sprak mij zo erg aan, vooral omdat ik bijna hetzelfde heb meegemaakt. Ik ben ook zwaar verwaarloosd geweest door mijn moeder (geen eten, geen contact, altijd maar schreeuwen, klappen) en met mijn vader mocht ik al helemaal geen contact hebben, waarbij ze constant ook verhalen liep te vertellen die niet klopten en zo ons (broer en zus) om probeerde te praten. Hoe ik ermee omgegaan ben: praten met mijn broer/zus en familie, vroeger werd je ook niet de hulp geboden die je nu hebt dus ik had ook niet echt veel keus.… Lees verder »

Chris
Chris
7 jaren geleden

Hey gozer, Goed van je dat je hier je verhaal doet in jouw situatie! Volgens mij is dit heel moeilijk voor je, vooral op jouw leeftijd heeft dit veel impact. Volgens mij moet je even met je moeder praten over hoe je je voelt, en als dat niet werkt probeer dan eerst met haar ouders erover te praten en dan met z’n drieën even een goed gesprek met haar te hebben. Als dat om een of andere reden ook al niet werkt is het denk ik het beste om met je vader hierover te praten, en aangezien je bij hem… Lees verder »

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hallo Sarosh, Wat een verdrietig verhaal! Ik vind het dan ook echt dapper dat je, je verhaal hier durft te doen. Echt stom dat je zo tussen je ouders in staat! ik zou dan ook uitleggen dat jij heel veel van beide ouders houd en absoluut nooit wilt of kan kiezen tussen hun! Probeer dat ook aan je moeder uit te leggen, en dat je wel liever bij je vader woont omdat jij je daar fijner voelt. Hopelijk heeft ze hier begrip voor. leg ook uit dat je het niet fijn vind dat je, je vader maar zo weinig mag… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Lieve Sarosh, Allereerst wat dapper dat je hier gekomen bent om jouw verhaal te delen, daar moet je een hoop lef voor hebben, goed gedaan. Het verhaal dat ik van je lees geeft me een verdrietig gevoel. Het moet lastig voor je zijn zo tussen je ouders in en dan met name het vervelende gevoel dat je hebt bij je moeder is niet leuk! Daarnaast ben je ook nog een beetje voor je zusje aan het zorgen, dat is erg lief van jou, het zou fijn zijn als een volwassen iemand jullie daarbij zou helpen! Is er iemand in je… Lees verder »