Niene (11) in

Mijn moeder gaat weg

Hey.mijn ouders zijn gescheiden.morgen(zondag)gaat mijn moeder weg ik vind het heel spannend.ik zou willen vragen of iemand tips heeft hoe ik hierop moet reageren?.groetjes Niene<3

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emile
2 jaren geleden

ik heb dat ook soms

Simone
2 jaren geleden

Hey Niene, vervelend om te lezen dat je verdrietig was om de verhuizing van je moeder. Dat je zegt dat de verhuizing een opluchting is is helemaal niet gek of gemeen. Zelf had ik dit namelijk ook toen mijn moeder verhuisde. De spanningen in huis waren weg toen ze verhuisd was en het was ineens weer rustig en gezellig thuis. De verhuizing was voor mij niet leuk maar achteraf was het beter!
Ik hoop dat je wat aan mijn reactie hebt en dat het verder goed met je gaat!

Liefs, Simone

Nina
2 jaren geleden

Hoi Niene, Fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Als ik het goed heb is je moeder dus gisteren weggegaan. Hoe was dat en hoe gaat het nu met je? Ik kan me heel goed voorstellen dat het heel spannend is wanneer je moeder opeens gaat verhuizen. Het is natuurlijk allemaal een nieuwe situatie en dan weet je nog niet hoe dat gaat zijn. Toen mijn moeder en mijn (stief)vader gingen scheiden gingen mijn moeder en ik ook naar een ander huis. Dat vond ik in het begin ook heel gek en spannend, maar uiteindelijk… Lees verder »

Niene
2 jaren geleden
Reply to  Nina

Hoi nina.
Het ging niet heel goed mijn zus,vader en ik moesten heel erg huilen.
Maar nu gaat het best wel goed.
Het is best wel een opluchting dat mijn moeder weg is dat klinkt heel gemeen maar zo bedoel ik het niet.
Er wordt nu ook niet de hele tijd ruzie gemaakt dus daar ben ik blij mee.
Dankje wel dat je reageerden.
Groetjes Niene.