Anoniem (14 jaar) in

Mijn moeder

Hallo.
Mijn moeder is voor twee jaar terug vreemd gegaan met een andere man. (Wat we een jaar geleden pas wisten) en die man heeft vorig jaar zelfmoord gepleegd. Mijn moeder was zo verdrietig dat ze zelf ook pogingen tot zelfmoord deed. Vorig jaar heeft mijn moeder de beslissing gemaakt om te gaan scheiden. Maarnog geen maand later had ze al een nieuwe vriend.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

lieve Anoniem, Dit zal vast een heel zware periode voor je zijn. Het is hartstikke moeilijk om je moeder zo verdrietig en depressief gezien te hebben. Ik denk dat ze zo gauw weer een nieuwe vriend heeft gevonden omdat ze zich misschien eenzaam of verdrietig voelt en dit zal haar vast helpen om haar beter te voelen. Voor jou is het juist moeilijk omdat je vlak na de scheiding al met een nieuwe vriend kennis moet maken. Ik hoop dat je er met mensen om je heen over kunt praten want het is niet niks. Het helpt echt om je… Lees verder »

Catlin
Catlin
7 jaren geleden

Hallo, Bedankt voor je bericht op het forum! Wat heb je al veel meegemaakt op jou leeftijd en wat moet dat moeilijk zijn allemaal! Ik hoop dat het nu wel beter gaat met je moeder? Heb je zelf wel mensen waar je goed mee kan praten over alles wat er gebeurd is? Ik hoop het! Soms is het ook goed om voor jezelf alles op te schrijven zodat je het beter een plekje kunt geven. De keuzes die je moeder gemaakt heeft in haar leven zullen vast lastig voor je zijn. Ik wil je wel meegeven dat je moet weten… Lees verder »