Sebastiaan (16 jaar) in

Mijn moeder

Hoi, ik heb afgelopen vrijdag te horen gekregen dat m’n ouders uit elkaar gaan. Mn broertje en ik hebben het al wel een beetje geaccepteerd, alleen voor m’n moeder kwam het als een totale shock en die is nog helemaal verdrietig. Ik praat al veel met m’n moeder alleen soms weet ik niet wat ik moet zeggen, weer iemand iets wat ik tegen haar kan zeggen zodat ik haar een beetje beter kan laten voelen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi Sebastiaan, Wat rot om te horen dat je ouders gaan scheiden! Ik vind het wel heel lief van je dat je je moeder wilt troosten, omdat ze zo verdrietig is. Ik snap het heel goed dat je soms niet weet wat je tegen haar zeggen moet, maar soms hoef je ook niks te zeggen en is bij haar zijn alleen al genoeg. Ik wil je wel meegeven dat je je niet verplicht moet voelen om je moeder op te vrolijken. Tuurlijk probeert ieder kind dit en wilt ieder kind zijn of haar moeder gelukkig zien, maar jij bent niet… Lees verder »

pim
pim
8 jaren geleden

Beste Sebastiaan, Wat goed van je dat je zo goed met deze situatie om kan gaan. Het kan zeer lastig zijn voor beide ouders en kinderen. Wat je moeder het meest gerust zal stellen, is als ze weet dat jullie niet leiden onder de scheiding. Geef dus aan dat je het beste voor je ouders wilt en als zei blij zijn dat jij dat dan ook bent. Soms moeten ouders uit elkaar om een beter leven te leiden. Goed dat je er al over praat met ze , laat ze zien dat jullie het aankunnen en graag je ouders gelukkig… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Sebastiaan, Wat vervelend om te horen dat jouw ouders gaan scheiden! Ik begrijp helemaal dat dit ontzettend moeilijk voor jullie zal zijn. Mijn ouders zijn 8 jaar geleden gaan scheiden en ik heb hier ook ontzettend veel moeite mee gehad. Mijn moeder was er ook heel erg verdrietig om, want de scheiding kwam volledig van mijn vaders kant af. Jouw moeder heeft waarschijnlijk een lange periode nodig voordat ze de scheiding kan gaan accepteren, dat is ook heel gewoon en begrijpelijk. Ik vind het heel erg goed van jou dat je jouw moeder hierbij wilt helpen. Het zal haar… Lees verder »

Rebecca
Rebecca
8 jaren geleden

hey,

ten eerste wat super shit dat jou ouders uit elkaar gaan