(14 jaar) in

mijn coach is bezorgd

heey

mijn ouders zitten op dit moment in een vechtscheiding. Ik zit op hockey, maar mijn coach van de hockey is nu heel erg bezorgd om hoe het met mij gaat. Hebben jullie tips hoe ik dit moet oplossen?
xx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Hey, Bedankt voor je berichtje op ons forum en wat vervelend voor je dat het niet zo goed gaat tussen jouw ouders. Wat fijn dat jouw coach vraagt hoe het met je gaat. Je mag natuurlijk helemaal zelf weten wat je zegt, maar ik zou proberen zo eerlijk mogelijk te zijn. Als jij jouw coach laat weten hoe jij je voelt, zal hij dit begrijpen en kan hij je misschien helpen met dingen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen je coach te zijn, maar je kan het tegen een vriend van je zeggen of een familielid. Vaak lucht het heel erg… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo,
Wat dapper dat je een berichtje op onze site durft achter te laten!
Zeker een vervelende periode waar je nu door heen gaat. Wel is het heel fijn dat je mensen om je heen hebt die zich zorgen om je maken in zulke periodes. Ik zou dan ook als ik jou was (en je een redelijke band hebt met je coach) eerlijk vertellen waar je momenteel mee zit en door heen gaat, dit kan soms heel erg opluchten.
Ik hoop dan ook dat je hier iets aan hebt en je kunt hier altijd terecht!
Succes en sterkte,
Anouk