lizz (16 jaar) in

Midden In

Al 16 Jaar zit ik er midden in.
Ruzie gescheld noem maar op nu is er voor de zomer vakantie verteld dat mijn ouders gaan scheiden. En dat alles gaat veranderen. Maar elke keer weer worden er door mijn vader dingen gezegt of afspraken gemaakt die hij niet na komt.
Hij is voor mij mijn vader niet meer.
Al bijna 8 jaar al niet meer.
Ik moest zo snel volwassen worden dat ik geen mooie jeugd heb gehad.
Zelfs mijn 16e verjaardag was 1 grootte ramp.

Heeft iemand tips om door de laaste weken mischien wel maanden door te komen????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve Lizz,

Wat een vervelende situatie!

Het helpt misschien om alles een beetje van je af te schrijven in een dagboek of om met mensen die je vertrouwd erover te praten. Praten kan vaak heel erg opluchten.
Het kan soms ook helpen om naar een psycholoog te gaan. Zij kunnen je echt goed helpen en je kan alles van je af praten. Misschien dat je dan de komende maanden doorkomt!

Sterkte!
Liefs Nicoline

Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi Lizz, Wat supervervelend allemaal voor je! Ik begrijp vooral heel goed dat je zegt dat je heel snel volwassen moest worden. Dat gevoel heb ik ook heel erg gehad en ik was daar soms ook echt heel boos over. Mij heeft het wel heel veel geholpen om er met iemand over te praten. In mijn geval met een professional maar het kan ook iemand zijn uit je eigen omgeving die je vertrouwt. Ik ben er toentertijd ook zelf mee gekomen dat ik met iemand wou praten en dat mocht gewoon van mijn ouders! Als je durft, zou ik het… Lees verder »