Caitlin (14 jaar) in

Meteen straf

Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader is hertrouwt met een vrouw maar ze heeft een hekel aan me . Als me broer iets doet wat niet mag krijgt hij een waarschuwing maar als ik iets doe krijg ik meteen straf

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Chiara
Chiara
8 jaren geleden

Hoii, Hier eentje met ook gescheiden ouders. Ik woon de ene week bij mijn vader en de andere week bij mijn moeder dat gaat eigenlijk heel goed alleen ik eet niet op school. Ik eet s’ ochtends eigenlijk nooit dat is nooit zo geweest. Ik val te veel af en durf er niet over te praten met mijn vader of moeder. Vroeger zei ik gewoon alles waarmee ik zat maar nu durf ik bij geen van beide iets te zeggen. Eigenlijk heb ik niks aan de reactie praat gewoon met je ouders, want ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan.… Lees verder »

kaylee
kaylee
8 jaren geleden

Heei caitlin,
Heel moeilijk zo’n situatie.
Je kan een gesprek aan gaan met haar of met je vader.
Ga ook leuke dingen doen misschien hebben jullie iets gemeen.

Gr.

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Caitlin,

Vervelend dat je ouders gescheiden zijn en dat je het niet kunt vinden met je stiefmoeder.

Misschien moet je eens met haar gaan praten en vragen hoezo zij zo reageert op alles wat je doet. Misschien bedoelt ze het niet eens boos en moet ze ook nog wennen aan haar stiefkind.

Je zou hierover dan ook met je vader kunnen praten. Vertel eens vanuit jou gevoel wat je denkt.

Ik wens je veel liefs.

Groetjes,
Anne

Dara
Dara
8 jaren geleden

Hoi Caitlin,
Dat is heel lastig inderdaad. Heb je het hierover met je vader gehad? Waarschijnlijk heeft hij het namelijk (nog) niet door. In elk geval zal hij het lastig vinden omdat hij deze relatie niet fout wilt doen, maar ik zou je toch adviseren om ervoor te zorgen dat hij door heeft hoe erg je hier last van hebt. Jij bent nu eenmaal zijn dochter, dat komt wel eerst. En hij vindt het ook belangrijk dat jij bij hem thuis blij bent en je fijn voelt. Je moet hem alleen even helpen ;).
Succes!