luc (10 jaar) in

Met mn moeder wel

hoi allemaal, mijn vader mijn broer en ik zouden eigenlijk op vakantie gaan, alleen mijn vader gaat wel met zn vriendin op vakantie en 2 kinderen van haar maar neemt ons niet mee omdat hij niet genoeg geld heeft maar wel in mei op vakantie is geweest met vriendin in Turkey. dit vind ik niet eerlijk.
ik wil wel met papa mee want we gaan naar Pony park Slagharen en dat vind ik leuk want je mag elke dag naar het park.
met mn moeder ga ik op vakantie in frankrijk, gelukkig gaat die wel door maar nu ben ik misschien die 6 weken bij mijn moeder want mijn vader kan geen onderdak bieden.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi Luc, Wat jammer zeg dat je niet met je vader mee kan op vakantie dit jaar. Ik kan me voorstellen dat je hier van baalt en het niet leuk vind. Ik denk ook dat het goed is als je dat tegen je vader zegt. Wees maar eerlijk en zeg dat je het niet leuk vind! Gelukkig ga je nog wel gezellig met je moeder naar Frankrijk. En misschien kan je met je vader afspreken dat jullie misschien wat leuks kunnen doen omdat jullie niet mee kunnen. En iets leuks hoeft niet altijd duur te zijn. Samen kunnen jullie vast… Lees verder »

Simon
Simon
9 jaren geleden

Hoi Luc!

Wat vervelend zeg!
Heb je je vader verteld dat jij het niet zo leuk vind?
Ik zou hem bellen, of smsen, of een brief schrijven en uitleggen dat je dit niet cool vindt, en dat je het graag anders zou zien!

Gelukkig ga je nog wel lekker met je moeder naar Frankrijk!

Veel plezier!

Simon