Anoniem (14 jaar) in

Met hem

Hoi allemaal,
Ik heb dit sinds kort ontdekt. Ik hoop dat ik het er met jullie allemaal erover kan hebben.
Mijn ouders zijn dus ook gescheiden sinds een 1 jaar geleden, maar ik heb het er nog steeds moeilijk mee. De laatste tijd zit ik niet lekker in mn vel. Mn moeder heeft al best wel lang een nieuwe vriend. Ik vin dat opzich niet erg en ik gun het haar ook. Alleen er voelt iets niet goed als hij is huis is. Ik voel me heel erg aangevallen als hij tegen mij praat, ookal vind ik heb heel aardig. Hij is ook niet raar ofso, maar ik heb altijd een dipje als hij in huis is. Ik zie hem als een soort vervanger van mn vader. En als ik hem dan weer zie denk ik aan de scheiding. Het stomme is dat mn moeder een vakantie heeft geboekt en dat we dus met zn allen op vakantie gaan. Ook met hem. Wat moet ik nu doen? Herkent iemand dit?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey, Natuurlijk kan jij hier je verhaal kwijt! Ik begrijp je gevoel heel goed. Het is een nieuw persoon in jouw leven. Die natuurlijk leuke dingen met jullie wil doen als gezin. Alleen deed je dat altijd met je eigen papa en mama. Vertel hem hoe je je erbij voelt. Dat je hem heel erg mag, maar dat het je wel doet denken aan de scheiding. Hij zal dit vast begrijpen. Ik zou als ik jou was wel op vakantie gaan. Misschien gaat dit gevoel wat sneller weg als je op een andere plek bent dan thuis waar je ook… Lees verder »

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo,

Natuurlijk kun je het met ons over je situatie en gevoelens hebben.

De situatie is voor mij niet herkenbaar, wel begrijp ik wat je bedoeld.

Heb je je moeder en haar nieuwe vriend al een keer vertelt wat je voelt? Misschien begrijpen ze jou dan beter en veranderd dat gevoel dan ook.

Ik hoop dat je hieraan iets hebt. Ik wens je veel liefs,

Anne