Daniël (10) in

Merk er weinig van

Hallo, ik ben Daniël en mijn ouders zijn al zo’n 8,5 jaar gescheiden. Je zal denken: daar merk je niks van. Maar dat is fout. Ten eerste heeft mijn vader een nieuwe vriendin en ze maakten vaak ruzie, gooiden borden kapot, sloegen elkaar, zeiden dat ze elkaar nooit meer zulden zien, nou merk er weinig van. Nu zie ik mijn vader elke zondag zo’n 4 a 5 uur. We willen er niet slapen. Ik ben in mijn eentje 4 dagen met mijn vader naar Texel geweesd ( zonder mijn broertje dus ). Laat in de reacties achter wat jullie verhaal is. Laterrr.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Daniel,

Leuk dat je je verhaal hier verteld. Ik begrijp je. Na een scheiding kan het lang duren voordat alles weer wat gewoon verloopt. Dat was bij mij ook.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Daniel, Het kan inderdaad nog na een lange tijd zeer lastig gaan tussen een oude scheiding. Dit herken ik zelf ook wel met me ouders. Ik had het ook vaak lastig met mijn stiefvader, beetje hetzelfde verhaal. Nu gaat het nog niet goed, maar wat helpt is gewoon er proberen mee om te gaan. Dit is soms heel moeilijk. Wel goed dat je je vader gewoon ziet , dit is altijd goed, een vader heb je nodig. Je vader is ook een mens en kan niet alles goed doen. Hij weet ook niet of zijn volgende vriendin perfect zal… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi Daniël, Wat knap van jou dat je je verhaal hier op het forum wilt delen! Ik kan me voorstellen dat het ondanks dat je ouders al zo lang gescheiden zijn, alsnog lastig kan zijn. Ik heb in een zelfde soort situatie gezeten. Mijn ouders zijn gescheiden nog voor ik 1 jaar oud was en ik kreeg ook vaak te horen ‘oh maar dan weet je niet beter dus je hebt er vast geen last van’. Maar dat klopte net als bij jou niet, want ik had er wel veel last van. Mij heeft het uiteindelijk geholpen door meer te… Lees verder »