charlotte (12) in

Meer met elkaar praten

hoe kan zorgen dat mijn vader en moeder meer met elkaar praten?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AnoniemJanneAmberDieuwertje Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anoniem
Anoniem

Hoi
Bijv. Als je vader of moeder je ophaalt vragen of ze wat drinken willen
Of je zegt dan waarom praten jullie zo wijnig?doeii

Janne

ik heb zelf ook gescheiden ouders en herken wat je zegt. Mijn ouders zien elkaar ook bijna nooit meer. Zelf heb ik daar niet zo veel moeite meer mee, wel als ze even bij elkaar zijn doen ze gemeen, dat vind ik wel lastig. Zelf hielp het heel erg om af en toe gewoon even op mijn kamer te gaan zitten en dan te tekenen te lezen of te schrijven, daar kan ik namelijk mijn ei in kwijt en dat vind ik prettig om te doen.

Amber

Hi lieve Charlotte! Welkom op het forum van Villa Pinedo. Wat dapper van jou dat je hier een vraag stelt! Ik denk dat veel kinderen van gescheiden ouders deze vraag herkennen. Ik herken het zelf ook wel. Toen mijn ouders gingen scheiden toen ik twee was hebben ze het zeker 12 jaar lastig gevonden te praten met elkaar op een ‘normale’ manier. Ze hadden altijd contact via de mail en als er iets dringends was, spraken ze elkaar via de telefoon. Ik vond het wel fijn dát ze met elkaar praten, want ik begrijp uit jouw berichtje dat jouw ouders… Lees verder »

Dieuwertje

Hoi lieve Charlotte! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om dit berichtje naar te sturen. Toen mijn ouders gingen scheiden praatten ze helemaal niet met elkaar, alleen via de mail over belangrijke dingen over mij en mijn broertjes. Ook als ze elkaar tegenkwamen praatten ze niet. Ik vond dit heel vervelend omdat ik wel graag wilde dat ze bij elkaar in een ruimte konden zijn en gewoon normaal konden doen! Op een gegeven moment heb ik dit tegen mijn ouders gezegd. Ze snapten dat ik het niet fijn vond en zijn vanaf toen ook steeds meer met elkaar… Lees verder »