Anoniem (14 jaar) in

Mee wisselen

Hoi, mijn ouders zijn niet zo lang uit elkaar en ze wisselen iedere week wij wonen in een vast huis en de ene week is mijn vader er en de andere week is mijn moeder er. Maar nu wil ik eigenlijk bij mijn moeder wonen maar omdat ze geen huis heeft zou ik mee moeten wisselen, daar sta ik voor open. Maar nu heb ik een tweede probleem ik weet niet hoe ik mijn vader moet vertellen dat ik met mijn moeder mee wil.
Heeft iemand een idee?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jahsira
Jahsira
8 jaren geleden

Je moet gewoon even met je auders gaan zitten en praten zeg wat je dwars zit en dan vinden jullie vanzelf een oplossing

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo,

Ik kan mij voorstellen dat jij dit lastig vindt om aan je vader te vertellen.

Ik weet natuurlijk ook niet jouw redenen hiervoor. Wel zou jij het bespreekbaar kunnen maken. Jij moet dat doen, waarbij jij je fijn voelt. Dit kun je ook eerlijk en open kwijt aan je ouders. Natuurlijk moet er dan ook gekeken worden of dit mogelijk is. Je kunt ook eerlijk zeggen dat je het moeilijk vond om te vertellen en dat je niet wilt dat je vader gekwetst is.

Ik wens je veel liefs.

Groeten,
Anne

feline
feline
8 jaren geleden

Beste Anoniem, Wat een bijzondere manier dat wisselen in het huis. Dat lijkt mij persoonlijk erg fijn , want dan heb je altijd je eigen plekje. Jij geeft aan dat je nu liever alleen bij je moeder bent..ik weet natuurlijk niet welke reden je hier voor hebt, maar ik denk dat het belangrijk is hier goed over na te denken en met verschillende mensen te bespreken. Heb je het met je moeder besproken? Want zegt zei er van, heb je nog broertjes en zussen en wat vinden die? Het met je vader bespreken lijkt mij ook lastig, mij lijkt het… Lees verder »