Hugo (10 jaar) in

Mag niet

hallo ik ben Hugo en mijn ouders zijn gescheiden sinds mijn 3e mijn vader wil co-ouderschap en ik ook maar dat mag niet van mijn moeder wat moet ik nu doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste Hugo, Wat jammer dat je moeder geen co-ouderschap accepteert! Ik kan heel goed begrijpen dat je ook heel graag je vader vaker zou willen zien. Ik wilde en wil nog steeds evenveel tijd door kunnen brengen met allebei mijn ouders. Dat is heel logisch! Het is misschien een idee om een brief te schrijven naar de rechter. Op http://www.ouders-uit-elkaar.nl kun je heel makkelijk een brief maken. Je moet dan eerst op ” 9-12 jaar ” klikken. Daarna kom je op een andere pagina, hier moet je op Hoorrecht klikken en dan moet je eerst een paar vragen beantwoorden. Aan… Lees verder »

Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi Hugo, Klinkt als een vervelende situatie! Wat goed dat je hier advies vraagt. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik drie was en ik heb ook nooit echt bij mijn vader gewoond maar dat was ook omdat ik dat zelf niet echt wilde. En dat had ik tegen mijn moeder verteld en zij heeft daar naar geluisterd. Misschien kan je tegen jou moeder ook zeggen wat jij wil. En als zeggen niet lukt, zou je het ook voor haar kunnen opschrijven. Je kan het dan als een brief versturen. Als je duidelijk kan maken wat JIJ wil, luistert ze… Lees verder »