Mara (14) in

Mag ik naar mijn moeder?

Mag ik als ik me niet fijn voel bij mijn vader, door dat hij veel boos is op me, in Zuid-Holland naar mijn moeder gaan in Brabant gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoé
8 maanden geleden

Lieve Mara, Wat naar voor je dat jij je niet fijn voelt bij je vader. Ik weet nog heel goed dat ik vroeger niet bij mijn vader wilde zijn omdat ik mij niet veilig voelde. Hij was of heel blij of heel boos. Ik kon niet mezelf zijn bij hem. Ik kon niet zeggen wat ik dacht of wat ik voelde. Ik vraag mij inderdaad ook af of er een omgangsregeling is en jij bij je moeder woont? Maar los daarvan moet jij altijd kunnen aangeven wat je wel en niet fijn vindt! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat… Lees verder »

Robin
8 maanden geleden

Hee lieve Mara, wat vervelend dat je vader boos op je is. Hoe voel jij je daarbij? Ik kan me namelijk goed voorstellen dat je daardoor even niet de behoefte hebt om je vader te zien, maar hebben jullie het wel een kans gegeven om het op te lossen? Soms komen woorden of emoties anders over dan iemand eigenlijk bedoeld, dan zou het zonde zijn om meteen de deur dicht te gooien. Als je begrijpt wat ik bedoel? Het kan soms helpen om erover te praten om elkaar op die manier beter te begrijpen. Heb je dit al eens geprobeerd… Lees verder »

Quinty
9 maanden geleden

Lieve Mara, Wat fijn dat je dit platform hebt gevonden om je vraag te kunnen stellen. Wat vervelend om te lezen dat je vader veel boos op je is, ik kan mij dan goed voorstellen dat jij je niet meer fijn voelt bij je vader. Nu vroeg ik me af of je ook al bij je moeder in brabant woont, en er dus een omgangsregeling is tussen jou ouders. Wanneer je 18 jaar bent mag je zelf bepalen waar je woont. vanaf 12 jaar mag jij je wensen aangeven bij de kinderrechter, en dient hij deze mee te nemen is… Lees verder »