onbekend (15 jaar) in

Maar 1x per jaar

mijn ouders zijn al een aantal jaren gescheiden ik was heel erg jong toen dat gebeurde en nu is het zo dat ik samen woon met mijn moeder en mijn vader woont in het buitenland. Het voelt net alsof het elk jaar steeds de waarheid harder aankomt dat mijn ouder zijn gescheiden. Ik zie mijn vader maar 1 keer per jaar in de zomervakantie. ik vind dit nogal lastig

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Beste onbekend, Wat vervelend dat de scheiding zo hard voor jou aankomt! Dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Ik kan mij voorstellen dat het ontzettend moeilijk is dat je jouw vader maar een keer per jaar ziet, dat is ook gewoon erg weinig. Ik denk dat je hierdoor ook zoveel moeite met de scheiding, of denk je dat hier een andere reden voor is? Misschien heb je iets minder last van de scheiding als je jouw vader iets vaker kunt zien. Misschien is het eens goed om met jouw vader en moeder te overleggen of je misschien iets vaker bij… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo onbekend,

Ik kan me goed voorstellen dat je dit lastig vindt. Praat er in ieder geval veel met belangrijke mensen voor je over. Dit kan opluchten.

Mijn vader woont zelf in het buitenland. Maar ik heb hiermee al 8 jaar geen contact (sinds de scheiding). Ik vond dit nooit erg, omdat hij geen goede vader was.

Misschien moeten jullie wat meer Skypen om elkaar toch nog vaker te zien.

Ik wens je veel liefs.

Anne