(13) in

Maak me zorgen

Het gaat niet over mij, maar over mijn nichtje. Haar ouders zijn kort geleden gaan scheiden ook heeft ze laatst te horen gekregen dat ze add, adhd en nu word ook gecheckt of ze dyslexie heeft, opschoot word ze ook gepest hierom. Ik maak me erg veel zorgen om haar. Hoe kan ik dit het handigst aanpakken? Want ze praat vaak met mij erover en dan vind ik het moeilijk om te reageren? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Guus
Guus
7 jaren geleden

Je moet niet denken dat het jou schuld is je kan er niks aan doen denk aan anderen dingen leuken dingen

(null)
(null)
7 jaren geleden

hoi,
Hoe ik zou reageren is hoe je zou willen dat iemand reageert. Je moet niet al te bezorgd doen maar luister naar haar verhaal en geef tips! En hou haar bezig met andere dingen.

Nina
Nina
7 jaren geleden

Lieve, Ten eerste: wat een lieve nicht ben jij! Ik denk dat je je nichtje al erg veel helpt door gewoon naar haar te luisteren. Super fijn dat ze haar hart kan luchten bij je. Iemand die add heeft denkt vaak heel erg veel na en piekert ook vaak. Ik heb zelf ook add en het helpt enorm om die gedachten en dat gepieker tegen iemand te kunnen vertellen. Reageren is altijd moeilijk, dat snap ik. Zolang je haar laat merken dat je het niet vervelend vindt dat ze zoveel tegen je vertelt ben je al heel goed bezig denk… Lees verder »