Bente (13 jaar) in

Logeren bij vader

Hey,
mijn ouders zijn nu ongeveer een jaar gescheiden (mijn vader was vreemdgegaan , bij nieuwe vriendin in Brussel gaan wonen kind gekregen etc). sins die tijd ben ik nu ong 5x met de trein alleen naar Brussel gegaan, en heb ik daar één of twee nachtjes gelogeerd. ik heb er nu 2x gelogeerd sinds de baby er is en ik merkte dat ik dat best wel moeilijk vond. nu ga ik morgen weer, alleen dan voor de eerste keer een week lang, en ik zie er heel erg tegenop. ik heb er helemaal geen zin in, en wil t liefst gewoon hier blijven. ik weet dat dat natuurlijk ook niet kan, en ik wil mijn vader ook niet teleurstellen. In de nacht voelik me daar altijd heel eenzaam en ik ben ook vaak bang en verdrietig. daarom vroeg ik me af of er misschien iemand is die me kan helpen of tips kan geven…? alvast heel erg bedankt!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

hii bente
zeg gewoon tegen je vader dat je liever thuis wil blijven
hij zal je vast wel begrijpen het is ten slotte jou keuze succes
xxx anoniempjex

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Bente, Oh ik herken dat gevoel van eenzaamheid, angst en verdriet zo goed :(. Ik kan me voorstellen dat het eigenlijk haast ongemakkelijk voelt om daarheen te gaan, omdat het daar niet echt een thuis is voor je. Je gaat er nu een weekje heen, misschien is het een idee om in die week iets met je vader samen te gaan doen? En dan kun je het met hem hebben over hoe jij je voelt over de hele situatie. Hij zal het ongetwijfeld heel belangrijk vinden hoe jij erover denkt! En als hij dat weet, dan kunnen ze er… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Bente, Ik kan heel goed begrijpen dat jij je eenzaam voelt bij je vader en dat dit vooral s nachts is. Jij verblijft af en toe bij je vader en zijn gezin, terwijl zij altijd met elkaar samen zijn. Ik snap heel goed dat jij je daar dan niet helemaal thuis voelt. Heb je het hier al eens met je vader over gehad? Misschien denkt hij dat alles goed is en heeft hij niet in de gaten dat jij je niet zo fijn voelt. Je kan aan hem voorstellen om soms even iets samen te doen, bijvoorbeeld een kleine… Lees verder »