N (15 jaar) in

Lijkt poppenkast

Mijn ouders hebben m’n zusje en ik een week geleden verteld dat ze uit elkaar gaan.
Het kwam echt heel onverwachts en we waren er op dat moment ook echt kapot van. Het blijkt dus dat mijn vader al een tijdje een nieuwe vriendin had ( waar m’n moeder overigens van af wist). En dit kwam echt als een klap in mijn gezicht. Zij heeft twee kinderen en nu heeft mijn vader een armbandje van haar dochter gekregen. Hij loopt er blijkbaar al een week lang mee en heeft er een foto van gemaakt. Dit doet mij zoveel pijn. Het voelt heel fout.
Gelukkig maken mijn ouders helemaal geen ruzie en ze zijn gewoon goed bevriend. Ze blijven ook nog een jaar lang samen wonen om de stappen niet te groot te maken, maar gaan wel apart slapen. Soms wordt ik er zelfs gek van als iedereen er zo normaal over doet en het lijkt alsof er niks is veranderd. Alsof het een poppenkast is. Is dat raar?
Het lucht wel op dit te kunnen vertellen, misschien herkent iemand zich in mijn verhaal?

groetjes N

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi N., Ik zou dat echt heel moeilijk vinden denk ik als mijn ouders nog een jaar bij elkaar zouden blijven wonen! Wat je zegt, dat het dan op een poppenkast lijkt… Dat kan ik me heel goed voorstellen. Gelukkig dat ze in ieder geval geen ruzie met elkaar maken, anders zou het helemaal niet te doen zijn. En wat je zegt over dat armbandje van haar dochter… Ik kan me voorstellen dat dat je pijn doet. Al denk ik wel dat dat meisje het met de beste bedoelingen heeft gedaan, en het in feite niet haar schuld is. Maar… Lees verder »