Jawalda (13) in

Liever

ik heb een Turkse papa en een christen moeder en nu mama en papa gaan scheiden moet I allebei het geloof hebben?! wat moet ik doen en ik wil liever bij mijn papa wonen want hij is veel liefer

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kelly
Kelly
7 jaren geleden

Hoi Jawalda, Wat een keuze’s lees ik in jou verhaal en ik kan mij goed voorstellen dat dat moeilijk voor jou is. Ik denk dat het belangrijkste is dat je niet moet kiezen, maar dat je MAG kiezen. Dat betekent dus ook dat je geen keuze kan maken voor een geloof of allebei of 1 geloof. Doen waar jij je goed bij voelt 😉 Als het goed is mag jij vertellen wat je liever wil over de tijd bij pappa of mamma. Ook hier hoef je niet te kiezen, maar kan je het ook verdelen of helemaal bij pappa of… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Jawalda, Bedankt voor je berichtje op het forum!. Wat een bijzondere situatie. Het is fijn dat je het goed hebt met je vader en dat je zelf al weet dat je liever bij hem zou willen wonen. Misschien is het goed om met allebei je ouders te praten over hun geloof en daarna zelf te beslissen waar je het meest fijn bij voelt. Geloof is iets waar je je zelf fijn bij moet voelen, dus dat kan niet iemand anders voor jou kiezen. Mijn tip is daarom om zelf te kiezen! Dit kun je het best doen door veel… Lees verder »

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Lieve Jawalda, Wat moeilijk dat je in deze situatie zit. Omdat ouder bent dan 12 mag jij je mening geven over bij wie je wilt wonen. De rechter zal dan met jouw mening rekening houden bij de omgangsregeling. Wat bijzonder dat je ouders allebei een ander geloof hebben. Jij mag zelf kiezen welk jij fijn vind. Of een combinatie van allebei. Het kan ook dat je daarin nog verandert. Doe vooral wat je zelf fijn vind en probeer je niet te laten beïnvloeden door wat je ouders zeggen. Het gaat om waar jij je goed bij voelt. Succes ermee, Liefs… Lees verder »

MLGKillerNL
MLGKillerNL
7 jaren geleden

Ik* christelijke* ik* Wat* liever.* Dat waren de meeste grammaticale foutjes. Bij deze snap ik ook het probleem niet. Is jouw Turkse vader Moslims? Of is hij gewoon Turks? Lol wat wil je hier mee bereiken?

Melissa
3 jaren geleden
Reply to  MLGKillerNL

Hij/Zij is erg jong en benoemt gewoon de etniciteit van zijn/haar vader. Wat een gemene reactie!