Anoniem (13 jaar) in

liefst bij mijn moeder

Mijn ouders zijn een paar jaar geleden verhuisd naar een of ander rotdorp en toen gingen ze scheiden en mijn vader had/kreeg een vriendin ik vind haar ook niet zo aardig mijn zusje 11 is haar lievelinskind samen met mijn stiefbroertje 8
Ik ben bij mijn moeder het liefst en ik zou graag vaker bij haar zijn maar ik weet niet zo goed hoe ik dit moet brengen ?????
En ik ben bij mijn vader altijd iriterend en bij mijn moeder normaal HELP

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
8 jaren geleden

Bedankt allemaal ik zal hier iets mee doen

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Ha Anoniem! Dankjewel voor je berichtje! Pff wat irritant dat de vriendin van je vader je zusje en stiefbroertje voor trekt. Ik begrijp heel goed dat je dan liever bij je moeder bent dan bij je vader. Misschien is het een idee om, zoals Emmeline zegt, eens tegen iemand te zeggen wat jij fijn zou vinden in de thuissituatie. Dit kan natuurlijk tegen je moeder of vader, maar misschien ook tegen een vriendje of een familielid. Dan kan diegene er misschien even bij komen zitten wanneer jij met je ouder(s) praat, dit is altijd een fijn steuntje in de rug.… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi, Wat fijn dat je dit op ons forum vraagt! Het lijkt me een moeilijke situatie, maar goed dat je het wel wil zeggen tegen je ouders. Als ik jou was zal ik vragen of je ouders (het liefst allebei, maar kan ook apart) even aan tafel komen terwijl je jouw gevoel uitlegt. Als je dit van te voren al een beetje op een rijtje zet voor jezelf, is het makkelijker te brengen. Je moet duidelijk zeggen dat dit is wat jij écht wil. Misschien reageert je vader een beetje raar, het is voor hem ook lastig. Maar waarschijnlijk zal… Lees verder »