:):):):):( (11 jaar) in

Leuke dingen doen met je stiefouders

hoi mijn ouders hebben alle bij een nieuwe vrienden-vriendin ik heb er geen last van mijn moeder houd het rustig maar mijn vader wat minder want mijn moeder facetime met haar vriend en mijn vader laat haar al slapen en eten nou ja mijn moeder haar vriend komt elke dinsdag eten . mijn moeders vriend heeft een zoontje en mijn vaderś vriendin heeft een zoontje en een dochtertje dus dat is dan ook heel leuk . ik zou zegen probeer leuken dingen te doen met je stief ouders :):):)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
een meisje met advies hahahha
een meisje met advies hahahha
8 jaren geleden

lieve anoniem!

ik vind het erg fijn dat je leuke dingen met stiefouders doet! dat is idd erg belangrijk! ❤❤❤ alleen vergeet niet dat in sommige gevallen dat niet lukt..maar gelukkig gaat dat bij jou wel goed!!

groetjes…

Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi anoniem,

Wat goed dat je er geen last van hebt dat je ouders allebei een nieuwe vriend of vriendin hebben! Ik vind het een heel goede en leuke tip dat je vind dat je veel leuke dingen met je stiefouders moet doen! Doe jij veel leuke dingen met je stiefouders?

Ik ben blij voor je dat je vind dat ze ook leuke kinderen hebben! Zo kun je, zoals jij het zelf zegt, ook leuke dingen met hun gaan doen!

Ik wens je veel liefs,
Nadia

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo anoniem, Bedankt voor jouw leuke berichtje op ons forum. Leuke dingen met jouw stiefouders doen is inderdaad erg belangrijk, hierdoor kun je een goede band ontwikkelen met jouw stiefouders. Ik lees dat je het iets moeilijker vind dat jouw stiefmoeder al blijft eten en slapen. Misschien kan het goed zijn om veel leuke dingen met haar te doen, want dan vind je het misschien iets minder moeilijk dat ze blijft eten en slapen. Of je kunt bij haar aangeven dat je dit een beetje moeilijk vindt, dan kun je er misschien met jouw stiefmoeder over praten. Ik wens je… Lees verder »