Anoniem (14 jaar) in

Koningsnacht

Mijn ouders hebben sinds een paar weken besloten te gaan scheiden.
Al voor die tijd had ik een sterk vermoeden dat mijn vader vreemd gaat. Bij koningsnacht 2016 kwam zag ik een filmpje van hem op youtube van de kroeg waar hij was geweest. Hij liep naar 2 vrouwen toe en toen hield het filmpje op. Ik heb hem gevraagd waarom hij naar die vrouwen toe liep, aangezien hij eigenlijks nog gewoon getrouwd is, alleen daar wilt hij mij geen antwoord op geven…

Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hi, Wat vervelend dat je er zo achterkwam en dat je vader geen antwoord geeft op je vraag! Je hebt al een keer aan hem gevraagd waarom hij dat deed op het filmpje, dat vind ik erg goed van je! Maar ik denk dat als hij er toen geen antwoord op gaf, je er nu ook geen antwoord op gaat krijgen. Wat je je goed moet bedenken is dat je vader dan nog niet echt officieel gescheiden is, hij heeft wel al met je moeder besloten dat ze uit elkaar zijn en tegen veel mensen gezegd dat ze uit elkaar… Lees verder »

Catlin
Catlin
8 jaren geleden

Hallo,
Wat een vervelende situatie dat je het filmpje bent tegengekomen. Vast moeilijk als je denkt dat je vader vreemdgaat. Heb je dit ook oprecht aan hem gevraagd met die woorden of hij dit doet?
Misschien is het een idee om een keer met je ouders om de tafel te gaan en eerlijk te zijn in wat je lastig vind en hoe het nu verder gaat. Misschien kan dit je helpen?
Ik wens je veel sterkte met de scheiding! Hopelijk heb je er niet te veel last van.

Liefs Catlin

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo,

Dat is echt erg vervelend dat je dit op zo’n manier nog hebt meegekregen!

Als hij er niets over wil zeggen, houdt het denk ik op. Wel jammer dat hij je hierop geen antwoord wil geven. Dat is ook niet eerlijk van hem! Maar aangezien jij al zo’n vermoeden had en het filmpje, kan het goed zijn dat je vader vreemdgaat. Heb je hierover nog met je mama gesproken?

Ik wens je veel liefs,
Anne