S (14 jaar) in

koffiedrinken

Hoi ja mijn ouders zijn al bijna 9 jaar gescheiden en mijn ouders hebben allebij een ander en het gaat heel goed maar mijn vader vindt het nog steeds moeilijk om mijn moeder te zien misschien is hij nog verdrietig maar mijn moeder kan gewoon koffie drinken met mijn stiefmoeder en mijn moeder lijkt het nou zo leuk om met mijn vader ook een keer koffie te drinken en te praten over vroeger.
Zijn er mensen met de zelfde situatie?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi S! Ik denk dat ik ook wel in zo’n soortgelijke situatie heb gezeten. Mijn moeder en stiefmoeder vinden elkaar al vanaf het begin super aardig en kunnen het heel goed met elkaar vinden (nu al iets meer dan 10 jaar). Maar mijn moeder en vader kunnen eigenlijk pas sinds drie jaar echt goed met elkaar door een deur. Terwijl ze al bijna 20 jaar uit elkaar zijn! Het lijkt voor ons heel simpel, gewoon een kopje koffie drinken maar gevoelens zijn soms ingewikkelder en moeilijker aan de kant te zetten dan je denkt. Ik ben nu zelf ook voor… Lees verder »

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi S.,

Wat fijn dat jouw moeder zo makkelijk met de situatie omgaat, dat zal voor jou ook wel fijn zijn denk ik. Het is wel moeilijk dat jouw vader het nog niet ziet zitten. Ik heb hier geen ervaring mee maar ik denk dat het misschien vanzelf wel komt. Wie weet wil je vader over een tijdje ook wel gewoon koffie drinken met jouw moeder en praten over hoe het was. Eventueel kun je ook een keertje met je vader praten en vragen waarom hij het moeilijk vind?

Succes ermee!
Liefs Pascalle