Anoniem (12 jaar) in

Keus van mijn moeder

Mijn vader was al een tijdje sip en ik vroeg aan mn moeder wat er was, ze zei dat mijn ouders gaan scheiden. Daarna heeft ze het verteld aan mn broertjes en zusje waar mn vader bij was, en daarna wilde mijn vader liever niet meer tegen haar praten en wil zo snel mogelijk verhuizen. Het was helemaal de keus van mn moeder, wat een kutkeuze! Zo ging het een maandje geleden… Nu zijn we bezig om ons huisje te verkopen. Ik lig bijna elke dag huilend in bed en daarna als ik mascara op had zie il eruit als een panda ;( Iemand advies? <3

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Hallo, Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat vervelend voor jou en voor je broertje en zusje dat je ouders gaan scheiden. Het is ook hartstikke logisch dat je verdrietig bent. Toen mijn ouders gingen scheiden snapte ik er eerst niks van en was vervolgens heel erg verdrietig. Dat je ouders uit elkaar gaan is helemaal niet leuk en het is begrijpelijk dat je verdrietig bent. Wat voor mij heel erg gewerkt heeft is praten met vrienden en familie. Als je anderen laat weten hoe jij je voelt en dat je niet blij bent met hoe het gaat ga… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Ik snap dat het een hele klap voor je is dat je ouders gaan scheiden. Het is daarom ook logisch dat je je verdrietig voelt en misschien ook wel boos. Zelf heb ik dit ook gehad toen mijn ouders gingen scheiden. Ik zag het namelijk helemaal niet aankomen en was erg geschrokken. Inmiddels zijn mijn ouders al 13 jaar uit elkaar. Mijn moeder heeft toen de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan en nu denk ik dat het een goede keuze is geweest. Ook ik vond het toen heel stom en… Lees verder »