Juanita (20 jaar) in

Kapot

Hoy allemaal. Mijn moeder is al 4 maanden van mijn vader gescheiden na een relatie van 27 jaar.Een harde klap was dat in mijn gezicht.Ik blijf al bijna 2 jaar op mezelf, maar iedere keer ik terug naar mijn woonplaats keer is er een probleem. Ik slaap bij me vader of moeder. Maar, mijn vader die kan het niet verwerken, hij wordt op een ieder boos en geeft een ieder de schuld. Hij praat niet meer met de ouders van mijn moeder noch mijn moeder. Het is heel frustrerend voor mij als hij mij ook zit te blamen of als hij negatief zit rond te vertellen. Mijn moeder die maakt zich helemaal niet druk over wat hij zit rond te vertellen.Mijn vader houd mensen zomaar in vijandschap om mijn moeder. Ik weet geen raad meer, dit hele scheiding die maakt mij kapot.Ik bemoei me niet,probeer zoveel mogelijk positief en neutraal te blijven, dit maakt me echt stuk.groetjes uit suriname.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Lieve Juanita, Wat naar dat je vader je dit aandoet. Ondanks zijn verdriet en onmacht blijft hij jouw vader en hij moet jou ook blijven zien als zijn dochter. Niet als zijn vriend, niet als zijn psycholoog en ook niet als zijn vijand. Mijn ouders zijn nu ook bezig met hun scheiding en ook ik zit op kamers, ik heb ervoor gekozen om in het weekend standaard bij mijn moeder te slapen want ik wil niet nog meer heen en weer moeten reizen. Voor mij scheelt dat heel veel. Mijn relatie met mijn vader is om gelijke redenen ook niet… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve Juanita, Bedankt voor je berichtje. Ik snap helemaal dat je kapot gaat aan de situatie waarin je nu zit. Zoals je zelf al zegt heeft je vader moeite met het verwerken van de scheiding, en dat hij openlijk zijn frustraties eruit gooit en jou hiermee opzadelt is helemaal niet eerlijk! Je zegt dat je jezelf er niet mee wil bemoeien en neutraal wil blijven. Maar hoe het nu gaat heeft overduidelijk een grote invloed op jouw gevoelens en je leven. Het is dan ook belangrijk dat daar verandering in komt! Je mag best tegen je vader zeggen dat jij… Lees verder »