Lzz33 (18 jaar) in

kado voor stiefmoeder?

Vraagje, Help!!

Hallo mensen,

Moederdag komt er weer aan,
nu heb ik een moeder maar ook een (stief/kado) moeder, en ik zie haar ook wel een beetje als mijn eigen moeder.
maar wat doen jullie?
ik zit namelijk in een dillema, wel of geen kado kopen voor mijn (stief/kado) moeder?
wat doen jullie ?

groetjes,
Liz

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
8 jaren geleden

Hey Lizz, Wat leuk dat je waarschijnlijk toch een kado voor je stiefmoeder gaat halen. Ze zal het hartstikke leuk vinden en het zal vast niet veel uitmaken wat je voor haar haalt omdat je al aan haar denkt. Je kan altijd aan jouw vader vragen wat zij het leukst vindt of misschien vriendinnen van haar. Of je kan het aan haar vragen natuurlijk. Ook kan je een paar van de typische kadootjes halen zoals een bosje bloemen of wat chocola en misschien een lief kaartje. Ik hoop dat je hiermee een beetje een idee krijgt van wat je voor… Lees verder »

Ruben
Ruben
8 jaren geleden

Beste Lizz, Ik denk dat jij en andere mensen die haar goed kennen het beste kunnen inschatten wat voor cadeau zij leuk zal vinden. Daarom is het handig om aan familie, vrienden of kennissen van je stiefmoeder te vragen wat ze leuk vindt om te krijgen en op basis van deze informatie een cadeau uit te zoeken. Uit mijn eigen ervaringen weet ik dat chocolade het altijd erg goed doet, dus het eerste wat ik kan bedenken is een doosje Merci chocolade en een kaartje met een lief berichtje. De reden waarom ik denk dat dit een goed cadeau is,… Lees verder »

Lizz
Lizz
8 jaren geleden

Hee hee,
Wat leuk al die reacties!,
Ik denk wel dat ik een kado voor haar ga halen, alleen nu is de vraag: wat?

Luc
Luc
8 jaren geleden

Hey Lzz, Bedankt voor je berichtje op het forum. Ik begrijp dat het heel lastig om te bepalen of je wel of niet een kado moet geven aan de vriend/vrouw van je vader. Ik vond het zelf ook heel lastig. Als ik moederdag niet vergeet geef ik haar ook een kado. Ze vindt het waarschijnlijk ook hartstikke leuk als je haar een kadootje geeft op moederdag. Je mag helemaal zelf bepalen of je een kado voor haar koopt of niet. Je zou ook je vader kunnen vragen of ze een kado wil/wat ze wil. Het kan in ieder geval geen… Lees verder »

Ruben
Ruben
8 jaren geleden

Beste Liz, Ik snap waarom je hier over inzit want het voelt voor mij ook een beetje vreemd als ik míjn stiefvader een cadeau zou geven. Als ik jou was, zou ik gewoon een cadeau kopen voor je moeder. Zoals je zegt, je ziet haar ook wel een beetje als je eigen moeder en als je het goed met haar kunt vinden dan is het voor haar zeker leuk om een cadeau van je te krijgen. Plus, het geeft de kans om een hechte band op te bouwen met je moeder. Ik wens je alvast een hele fijne moederdag! Groetjes,… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Liz! Bedankt voor je berichtje op ons forum. Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om te beslissen of je de vriendin/vrouw van je vader ook een kado moet geven. Ik heb daar zelf ook wel even over getwijfeld. Ondertussen geef ik elk jaar ook een kado aan haar. Zoals je zelf ook zegt, het is een kado/stief moeder, dus ook een soort van moeder. Als ik jou was zou ik haar ook een kado geven! Waarschijnlijk vindt ze het een hele eer om iets van je te krijgen op moederdag 🙂 Natuurlijk mag jij helemaal zelf… Lees verder »