Daniël (11 jaar) in

Jeugdzorg

Hoi
Vandaag ben ik naar buro jeugdzorg geweest en ze vertelden mij en mijn broertje dat ik mijn vader niet meer in de weekenden mag zien en dat ik niet met hem mag chatten! Echt dat is gewoon niet normaal!!!!! Een kind moet beide ouders hebben ! ik snap niet waarom jeugdzorg denkt dat dat beter voor ons is !! Ik weet toch zelf beter bij wie ik wil wonen. En ik vind het niet normaal dat je je ouders dan niet even vaak ziet. Ik vind dat alle kinderen hun ouders evenvaak moeten zien. als ze dat willen natuurlijk. En zolang dat niet zo is zal ik nooit meer een normaal leven hebben!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
pim
pim
8 jaren geleden

Beste Daniel, Graag zou ik je wat willen mee geven uit mijn ervaringen. De Jeugd zorg wil er natuurlijk alles aan doen om te voorkomen dat er meer schade optreed dan er al is. Dit doen ze uit ervaring omdat er vaak kinderen mishandelt zijn. Natuurlijk is dit niet altijd het geval en als jij geloofd dat er verder niks gebeurd tussen jou en je vader dan geloof ik dat! Misschien kunnen jullie samen (jij en je pa) de jeugdzorg en je moeder laten zien dat het wel samen kan als jullie echt je best doen. Verder denk ik dat… Lees verder »

Marsha
Marsha
8 jaren geleden

Hi Daniel,
As donderdag gaan we ruim 2 weken dicht gaan dus als je ons nog wilt bereiken, bel ons dan gerust voor die tijd.

Groet Marsha

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Daniël,

Super vervelend voor jou. Maar Buro Jeugdzorg gaat dit niet zomaar doen.

Zoals Romy zegt kun je beter eens naar ons bellen. Dan kun je ook het hele verhaal kwijt.

Ik wens je in ieder geval veel succes en veel liefs.

Groeten,
Anne

Romy
Romy
8 jaren geleden

Hi Daniël,
Wat zit jij in een ontzettend vervelende situatie zeg. We willen je graag helpen. Zou je naar het kantoor van Villa Pinedo willen bellen? Het telefoonnummer is: 020-7520513.
We hopen dat je de moed hebt om ons te bellen, we helpen je graag verder. Vraag maar even naar mij.
Groetjes Romy