Mikki (12) in

Je ouder met iemand anders

Hebben jullie je ouder ook aangetroffen met iemand anders ??

En zo ja hoe ging het daarna ??):

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Adriana
23 dagen geleden

Hoi
Mijn vader heeft ook een vriendin. Hij heeft het als eerst de hele tijd geheim gehouden. Daarna heeft hij het mijn moeder vertelt en daarna mij. Ik heb ze na ongeveer iets van een half jaar ontmoet. Ze waren best aardig. De vriendin van mijn vader had ook een dochter die zestien was en die ik ook aardig vond. We zijn toen ergens een ijsje en een stukje vla gaan eten en hebben daarna nog bij wat winkels gekeken. Ik ben nu al een keer bij hun thuis geweest en zij bij mij en mijn vader.
Doei
Adriana

Jeannecy
23 dagen geleden

Ik probeer de partner alrijd te accepteren en een band te creëren, omdat ik dat mijn ouders blij zijn. Bij mij was het eerst best oké en daarna vormde ik een band met de partner en is alles verder gewoon goed gegaan.Het is wel anders voor iedereen, maar dit is wat ik heb meegemaakt.

Damian
23 dagen geleden

Hey Mikki, jaren geleden heb ik mijn vader een keer aangetroffen met een vrouw, dat bleek uiteindelijk mn stiefmoeder te worden ( mijn ouders waren al uit elkaar). Eerst vond ik het wel gek maar ze zijn nu al erg lang samen en het gaat goed tussen hen en ook tussen haar en mij. Ik vind het fijn dat mijn ouders nu een leuke partner hebben en dat zij gelukkig zijn, daar gaat het vooral om!