Feer (16) in

Jarig

Hoiii,
Mijn ouders zijn al 5 jaar gescheiden en sinds een aantal maanden woon ik week om week, dus de ene week bij mijn moeder en de andere week bij mijn vader. Nu ben ik over twee weken jarig samen met mijn tweeling zus en vind ik het super lastig wat ik moet doen , want ik ben officieel die week bij mijn vader maar ik weet dat mijn moeder het heel lastig vind dat wij niet bij haar zijn en dat ze zich dus best in de steek gelaten voelt. Het liefst ben ik bij allebei tegelijk maar dat gaat natuurlijk niet….
Ik hoop dat jullie een soort advies of iets hebben want ik zit er echt best wel mee…

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
EllaRosaNadinesimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Ella
Ella

Hee! Ik denk dat het helpt om voor jezelf te bedenken: heb ik liever dat ik iemand anders blij maak of juist mezelf? Waar wil jij ‘t liefst je verjaardag vieren?

Rosa
Rosa

Hi Feer, dankjewel voor het delen van je verhaal hier op het forum. Ik snap heel goed dat dit een ingewikkelde situatie is, ik vond dat ook altijd heel lastig. Zoals Nadine en Simone al aan je schreven: knoop goed in je oren dat het niet jouw taak is om allebei je ouders blij te maken voor je verjaardag, jouw (jullie) eigen verjaardag is een dag waar jij je goed zou moeten voelen 🙂 Bij ons thuis deden we meestal dat we een verjaarsontbijt bij de ene ouder deden, en dan avondeten bij de andere ouder. Soms waren ze allebei… Lees verder »

Nadine
Nadine

Hoi Feer, bedankt voor je berichtje op het forum. Situaties als verjaardagen, kerst, oud en nieuw en zo vind ik ook altijd erg lastig. Zoals jij zegt: Het liefst ben ik ook bij allebei tegelijk, maarja dat kan helaas niet.. Ik denk dat het belangrijk is om vooral te doen waar jij je goed bij voelt. Het is namelijk JOUW verjaardag. En ik snap heel goed dat dat moeilijk is, want ik wil zelf ook nooit kiezen of het gevoel hebben dat ik iemand voortrek of iemand kwets of wat dan ook, maar je kunt jezelf nu eenmaal niet in… Lees verder »

simone
simone

Lieve Feer, Wat fijn dat jij jouw verhaal wil delen hier op het forum. Ik snap dat je het moeilijk vindt dat je moeder het lastig vindt dat je tijdens je verjaardag bij je vader bent. Het is alleen niet jouw taak om je daar druk over te maken. Het gaat er om wat jij graag zou willen, en dat is altijd het goede. Misschien dat je eens met je moeder en vader kan bespreken dat je hen het liefst allebei op je verjaardag ziet. En als dat niet mogelijk is kan je misschien ook een verjaardagsfeestje bij je moeder… Lees verder »