Siene (11) in

Jammer

Hoi
Ik ga om de twee weken een weekend naar m n vader en elke maandag om twee uur ik vind het heel erg jammer dat zijn vriendin niet kan komen om dat m n zus dat niet wil. Van mij mag dat alleen vindt ik het heel jammer omdat ik een goede relatie heb met haar, hoe moet ik hiermee omgaan?
P. S. Ik vond de vorige reacties heel fijn en ik had er wat aan! Dus super bedankt en ik hoop dat jullie me weer kunnen helpen.
Xxx Siene

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi Siene! Wat goed dat je weer een berichtje plaatst! Jammer dat jouw zus niet wil dat de vriendin van je vader er is. Wel fijn dat jij in ieder geval wel een goede relatie hebt met haar! Heb je al eens aan je zus gevraagd waarom ze het niet wil? Iedereen is er op een ander moment aan toe om een nieuwe partner te accepteren van een van je ouders, dus misschien duurt het bij haar iets langer dan bij jou. Wie weet dat ze het over een tijdje wel wil. Je kunt ook aan jouw vader vragen om… Lees verder »

Nina
Nina
7 jaren geleden

Lieve Siene, Wat fijn voor je dat je je verhaal al voor de tweede keer op ons forum deelt! Ik ben blij dat je de vorige keer wat aan onze reacties hebt gehad. Erg lief dat je ons bedankt, en wij bedanken jou voor het ons in vertrouwen nemen! Ik heb in bijna dezelfde situatie als jij gezeten en dat was echt niet leuk. Mijn vader was toen getrouwd met mijn stiefmoeder en ik vond haar heel aardig. Maar mijn zus had altijd ruzie met haar en wilde haar op een gegeven moment ook niet meer zien. Toen kwam mijn… Lees verder »