Is het veilig?

Ik weet het echt niet meer…
mijn vader is boos op mijn moeder(ze zijn een maand na mijn geboorte gescheiden en mijn moeder heeft een nieuwe vriend) laatst kregen de vriend van mijn moeder en mijn vader ruzie en kwam de politie er zelfs bij…toen ben ik 4 weken niet naar hem toe geweest en toen hij mij weer ophaalde was hij meteen boos tegen mij en dat ging het hele weekend zo door. Toen had ik hem weer 4 weken niet gezien en nuweet ik niet of het wel veilig is om naar hem toe te gaan…
Mag ik advies?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LailaSophie Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sophie
Advies van jongeren
Sophie

Lieve anoniem, Je berichtje raakt me meteen, want dit heb ik zelf ook zo ongeveer meegemaakt. Super knap dat je hier om advies vraagt! Echt goed advies geven kan ik niet want ik weet niet alles van jouw situatie. Maar ik kan je wel vertellen wat mij heeft geholpen. Mijn stiefvader en vader hadden ook vaak ruzie en mijn stiefvader maakt mijn eigen vader vaak zwart. Daardoor kreeg ik ook een ander (misschien ook verkeerd) beeld van mijn vader waardoor ik me steeds minder prettig voelde bij hem. Ook omdat ik meer bij mijn moeder was en het huis bij… Lees verder »

Leeftijd
23
Laila
Advies van jongeren
Laila

Lieve anoniem, Wat knap dat je in deze situatie om advies vraagt! Het lijkt me ook erg lastig en vervelend om je vader zo boos te zien… Dat is natuurlijk al helemaal niet leuk. Voel je je ook niet veilig bij hem? Of is er iemand die heeft gezegd dat het niet veilig is? Ik zou je inderdaad gewoon afvragen wat jij op dat moment voelt. Als je graag bij je papa wil zijn zou ik dat vooral doen. Houd daarbij in je achterhoofd ook dat je papa niet boos is op jou maar op jouw stiefvader, al kan het… Lees verder »

Leeftijd
24