Thara (14) in

Sfeer tussen mijn ouders

Mijn ouders geven me opeens het gevoel alsof ik alles fout doe. Is dat normaal als de sfeer tussen je ouders slecht is, omdat ze willen scheiden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Saar
8 maanden geleden

Hi Thara, Fijn dat je het forum hebt gevonden, je bent hier op de juiste plek! Ik kan me voorstellen dat het lastig voor je is dat je ouders je het gevoel geven alsof je alles fout doet. Jammer dat je dit gevoel hebt Thara. Knap van je dat je het deelt. Waar komt dit gevoel vandaan? Is het iets wat ze tegen je zeggen of is het echt jouw gevoel? Zelf heb ik een zelfde situatie meegemaakt, maar dan met mijn stiefvader. Hij kon mij het gevoel geven alsof ik veel fout deed. Ook de sfeer werd slecht, toen… Lees verder »

Maina
8 maanden geleden

Hoi lieve Thara! Wat vervelend dat de sfeer tussen jouw ouders slecht is. Als ik het goed begrijp uit je vraag, komt dat omdat ze gaan scheiden binnenkort. In dat geval is het heel logisch en normaal dat de sfeer wat minder goed is! Je ouders zullen er misschien moeite mee hebben dat er een scheiding aankomt en dit zelf ook spannend vinden. Veel ouders weten ook niet precies hoe dit gaat en het is natuurlijk nieuw voor ze. Het is een grote verandering voor jou en je ouders, wat lastig wennen gaat zijn voor iedereen in het gezin. Misschien… Lees verder »