Thara (14) in

Gevoel alsof ik alles fout doe

Ik houd van mijn moeder omdat ze mijn moeder is, maar ik begin ook echt haat te voelen voor haar. Ze geeft me altijd het gevoel alsof ik alles fout doe, terwijl zij zelf die dingen ook doet. Is dat normaal?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
8 maanden geleden

Lieve Thara, wat herken ik me onwijs in jou stukje tekst! Ik ben altijd heel veel bezig geweest in mijn hoofd (piekeren) waardoor ik alles wat ik zei in de middag, nog in de avond kon over piekeren. Hierdoor voelde ik me stom en dacht ik dat ik nooit echt iets goeds kon doen of kon zeggen. Ik was altijd een beetje “het lelijke eendje” van de 4 kinderen. Ik was anders en dit liet ik blijken. Daarom was er veel conflict bij ons thuis en had ik het gevoel dat ik nooit iets goed deed. Gelukkig ben ik nu… Lees verder »

Robin
8 maanden geleden

Ik heb exact hetzelfde :(.

Zoé
8 maanden geleden

Lieve Thara, Verdrietig om te lezen dat de relatie met jouw moeder niet fijn voelt op het moment. Ik kan heel goed begrijpen wat jij zegt. Dat je van iemand houd (wie het ook is), betekend niet dat je het altijd goed met ze gaat vinden. Dat is oké. Ik kan me voorstellen dat het heel verdrietig voor je is als je het gevoel krijgt dat je alles fout doet. Je doet zeker niet alles fout. Toen ik klein was, en mijn moeder mij en mijn broertje alleen moest opvoeden, was zij altijd heel gespannen en gestrest. Daardoor raakte ze… Lees verder »