Annoniem (12 jaar) in

Irritatie

Mijn moeder heeft nu al 2 jaar een nieuwe vriend en op het begin mocht ik hem wel maar de laatste paar maanden begin ik me steeds meer te irriteren aan hem, maar ik wil het ook niet tegen mijn moeder zeggen want dan kwets ik haar. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste, Het is erg vervelend om je aan iemand te irriteren, vooral als je in een huis woont! Daarom is het inderdaad goed om erover te praten met je moeder. Praten helpt eigenlijk altijd wel en de kans is groot dat je irritatie minder zal worden als je er met je moeder over hebt gesproken! Aan de andere kant is het misschien een idee om ook te letten op de positieve dingen die je bij je stiefvader ziet. Schrijf bijvoorbeeld elke dag een paar dingen op die positief waren aan je stiefvader! Ik hoop dat je wat hebt aan mijn… Lees verder »

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Hallo, Ik zou in dit geval gewoon eerlijk zijn tegen je moeder over dat je je irriteert aan haar vriend. Je kunt je niet eeuwig in stilte blijven irriteren terwijl je het ook gewoon aan je moeder kunt vertellen; de kans is best groot dat je moeder het goed oppakt en jullie samen een oplossing kunnen vinden voor dit probleem. Als je het ongemakkelijk vind om het recht in je moeder haar gezicht te vertellen dat je je irriteert aan haar vriend, zou je ook een briefje kunnen schrijven; dat maakt het wat persoonlijker en gemakkelijker voor jou om de… Lees verder »