Skip to content
Danny (12 jaar) in

Irritant

mijn moeder woont in houten, mijn vader ook maar wel een stuk vandaan en het is echt iritant dat je naar je vader toe moet of naar je moeder. waren ze maar bij elkaar. dat was makkelijker geweest.

6
Reacties

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
evaaagjeJeanneRenateYfke Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
eva
eva

ja dat heb ik ook en ik moet altijd op de fiets

aagje
aagje

ik snap je …

Jeanne
Jeanne

Je hebt helemaal gelijk, ik heb ook met kromme tenen zitten kijken. Het is al erg genoeg dat je je kinderen moet vertellen dat papa en mama uit elkaar gaan. En dan doen ze het met een camera erbij… Dat dit zomaar mag begrijp ik ook niet.

Renate
Renate

Hallo, mijn ouders zijn nu 3 jaar geleden uit elkaar gegaan. Afgelopen donderdag gekeken naar het programma “echt scheiden”. Heb bijna de hele uitzending met tranen in m’n ogen zitten kijken. Vooral omdat dit verhaal veel op de scheiding van mijn ouders leek, alleen ben ik een stuk ouder dat de kids van dit gezin. Niet dat dit het minder moelijk maakt…. Ik begrijp nog steeds niet waarom ik er naar keek, wou het in eerste instantie ook echt niet zien. Maar wat ik niet begrijp is dat dit soort PRIVE zaken op tv worden uitgezonden. Waarom zou je als… Lees verder »

Yfke
Yfke

Hallo Damy,

Een boek wat ik je kan aanraden om te gaan lezen is heen en weer van Marja Baseler. Ook je beide ouders hebben er wat aan om jou te kunnen begrijpen. Er staan een heleboel tips in. Ik heb het zaterdag gekocht voor mijn stiefkinderen.

Anne Marleen
Anne Marleen

Hoi Demy, Dat is inderdaad vervelend. Het is nooit leuk als je ouders gescheiden zijn, maar je bent in ieder geval niet de enige! Je bent ook niet de enige die steeds van vader naar moeder moet en weer terug. Misschien helpt dat je een beetje :). En het enige voordeel dat het kan hebben is dat je 2x op vakantie mag en 2x je verjaardag kan vieren ;). Soms kan het ook beter zijn als ze niet meer bij elkaar zijn, dan maken ze ruzie of worden ze verdrietig. Als je al deze dingen onthoudt, maakt het het misschien… Lees verder »